MEAN WELL

është një pionier i klasit botëror dhe një lider në produktet e furnizimit me energji standarde industriale.

MEAN WELL renditet i 4-ti në prodhuesit global të furnizimit me energji (dalja DC). Është i përkushtuar për t’ju ofruar produktet dhe shërbimet më të mira të furnizimit me energji elektrike në mbi 80 vende.

Mean Well logo

Partneri juaj i besueshëm i energjisë

Përshëndetni gamën e madhe të produkteve të MEAN WELL

MEAN WELL ju ofron gamën më të plotë të zgjidhjeve të furnizimit me energji elektrike.

  • Furnizime me energji AC/DC

  • Drejtues LED

  • Ngarkuesit e baterive AC/DC

  • Konvertuesit DC/DC

  • Inverterë DC/AC

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Plotësoni të gjitha nevojat tuaja për furnizim me energji elektrike

Zgjidhjet e furnizimit me energji me një ndalesë me spektër të plotë të MEAN WELL-it plotësojnë kërkesat e ndryshme të furnizimit me energji elektrike të shumë industrive me linja produktesh gjithëpërfshirëse, fleksibilitet prodhimi, stoqe të planifikuar dhe kanale globale. Të gjitha produktet e tyre janë në përputhje me rregulloren ndërkombëtare të sigurisë.

Në këtë mënyrë MEAN WELL mund t’ju ndihmojë të shkurtoni kohën e verifikimit të zhvillimit të produktit të ri dhe kostot e hershme të hyrjes në treg të synuar. Produktet e tyre ju ndihmojnë të mbuloni industri të tilla si sinjalistika/ndriçimi LED, automatizimi/kontrolli i industrisë, informacioni/telekomi/komerciali, mjekësia, transporti, energjia e gjelbër dhe shumë të tjera.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me avantazhet kryesore konkurruese të produkteve të MEAN WELL

Më shumë rreth MEAN WELL

Falë partneritetit të fortë me mbi 245 shpërndarës të autorizuar në mbarë botën, Mean Well është rritur dhe forcuar për tre dekada.

Me 2,800 punonjës të vendosur në selinë e saj globale në Tajvan, katër fabrika prodhimi dhe degë me zyra të shumta shitjesh në të gjithë botën, MEAN WELL kishte një të ardhur të kombinuar prej 1,015 milion USD në 2020.

Duke mbështetur frymën e inovacionit të vazhdueshëm të kompanisë, MEAN WELL ka shtuar 10% pajisje të reja në linjat e saj të produkteve çdo vit.

Lexoni lajmet më të fundit nga MEAN WELL