MEAN WELL

Osnovan 1982. godine, MEAN WELL je jedan od rijetkih svjetskih proizvođača posvećenih standardnim proizvodima za napajanje.

Prema izvještaju kompanije Micro Technology objavljen 2020. godine, rangirana je na 4. mesto među globalnim proizvođačima napajanja (DC izlaz). 99% prodaje kompanije čine standardni proizvodi za napajanje koji se prodaju pod brendom MEAN WELL. Proizvodi ostale tri kompanije su ODM / OEM.

Mean Well logo

Vaš pouzdan partner za napajanje

Veliki asortiman proizvoda kompanije MEAN WELL

MEAN WELL Vam pruža širok spektar rješenja za napajanje.

  • AC/DC napajanje

  • LED upravljački programi

  • AC/DC punjači baterija

  • DC/DC konvertori

  • DC/AC invertori

Imate pitanja za nas?

Ispunite sve Vaše potrebe za napajanjem

Rješenja kompanije za napajanje električnom energijom na jednom mjestu ispunjavaju različite zahtjeve za napajanje brojnih industrija sa sveobuhvatnim linijama proizvoda, fleksibilnošću proizvodnje, planiranim zalihama i globalnim kanalima. Svi njihovi proizvodi su u skladu sa međunarodnim sigurnosnim propisima.

Na ovaj način Vam mogu pomoći da smanjite vrijeme verifikacije razvoja novih proizvoda i troškove ranog ulaska na ciljno tržište. Njihovi proizvodi Vam pomažu kod snadbjevanja industrija poput LED signalizacija/osvjetljenja, automatizacija/kontrola industrije, informacije/telekom/komercijala, medicina, transport, zelena energija i mnoge druge.

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte ključne konkurentske prednosti kompanije

Više o kompaniji MEAN WELL

Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa preko 245 ovlaštenih distributera širom svijeta, kompanija raste i jača već tri decenije.

Sa 2.800 zaposlenih koji se nalaze u globalnom sjedištu u industrijskom parku Novi Tajpej na Tajvanu, filijalama i prodajnim predstavništvima u Guangdžou, Šenženu, Sudžou u Kini, Kaliforniji, SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u Novom Tajpeju (Tajvan), Okrug Tianhe i okrug Huadu u Guangdžou i grad Suzhou u Kini, kompanija je imala zajednički prihod od 1.015 miliona USD u 2020. godini.

Kompanija svake godine dodaje po 10% novih uređaja u svoje proizvodne linije, na taj način podržavajući duh kontinuirane inovacije kompanije.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije MEAN WELL

Pretplatite se na naš newsletter!