Energetski efikasan LED drajver

Serija PWM-KN kompanije Mean Well je AC/DC LED drajver koji održava temperaturu boje i homogenost svjetline prilikom pokretanja svih vrsta LED traka, pružajući na taj način odlično rješenje za brigu o zdravlju. Njegova visoka efikasnost do 90% Vam omogućava energetski efikasnu kontrolu LED osvjetljenja.

Pomozite da se uspostavi zeleno i održivo društvo

Mean Well, vodeći proizvođač standardnih izvora napajanja, predstavlja na tržištu KNX LED drajver PWM-60/120KN, proširujući svoju ponudu KNX proizvoda kako bi zadovoljio potrebe krajnjih kupaca i sistem integratora.

Zahvaljujući visokoj efikasnosti do 90%, sa dizajnom bez ventilatora, cijela PWM-KN serija može da radi na temperaturi kućišta od -40 °C~90 °C pod slobodnom konvekcijom vazduha. Sa ovim uspostavljenim, visokim performansama i pouzdanim AC/DC LED drajverom, Mean Well nastavlja da promoviše tehnologiju automatizacije zgrada za stvaranje zelenog i održivog društva.

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Posjetite našu B2B trgovinu

Spriječite zdravstvene rizike 

LED drajver PWM-KN serije Mean Well

PWM-KN serija je AC/DC LED drajver koji karakteriše režim konstantnog napona sa izlazom u stilu PWM. U stanju je da održi temperaturu boje i homogenost svjetline pri vožnji svih vrsta LED traka. Sa KNX interfejsom izbjegava se korišćenje komplikovanog KNX-DALI gateway-a.

Minimalni nivo zatamnjenja od niskog do 0,5% je pogodan za aplikacije sa niskim nivoom osvjetljenja, na primjer, bioskop. Izlazna frekvencija je promjenjiva do 4 KHz da bi bila u skladu sa zahtjevima IEEE 1789-2015 bez rizika, pružajući odlično rješenje za ublažavanje zdravstvenih rizika koji se odnose na treperenje svjetlosti.

Provjerite karakteristike serije PWM-KN 

  • Integrisani KNX protokol
  • Ulaz: 90–305 V AC
  • Izlaz: 12 V DC i 24 V DC
  • Efikasnost: <90%
  • Dizajn bez ventilatora sa radnim opsegom: -40 °C ~ +90 °C
  • Potrošnja energije u stanju pripravnosti: <0.5 W
  • Životni vijek: >50.000 sati
Kliknite ovdje i preuzmite info-flajer

Želite saznati više?

LED drajver PWM-KN serija Mean Well

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti