Auer Signal

е водечки производител на опрема за сигнализација за индустриски цели.

Auer Signal Ви нуди најквалитетни решенија за сигнализација како во нормални работни средини, така и во опасни.

Auer Signal лого

Решенија за сигнализација

Бидете побезбедни со опрема за сигнализација

произведува опрема за индустриска сигнализација и за нормални работни средини и за опасни.

  • Опрема за визуелна сигнализација

  • Опрема за аудио сигнализација

  • Опрема за аудио-визуелна сигнализација

  • Сигнални кули

  • ATEX уреди за визуелна сигнализација

  • ATEX уреди за аудио сигнализација

  • Индустриски телефони

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Побезбедни апликации со помош на Auer Signal

Auer Signal - апликација

Како лидер во областа на индустриска сигнализација, Ви нуди доверливи аудио- и визуелни решенија за сигнализација кои гарантираат дека безбедноста на Вашите вработени е во центар на внимание во секое време.

Нивните производи се планирани, конструирани, и тестирани од страна на нивни сопствени тимови за развој. Бесконечно голем број на тест чекори обезбедуваат најдобар квалитет на производ. Како резултат на нивните иновативни решенија и генијално инженерство, нивните уреди за сигнализација се издвојуваат од конкуренцијата.

Сакате да набавите наши опрема?

Бенефиции со Auer Signal производи

Повеќе за Auer Signal

Auer Signal има повеќе од 100 години искуство во дизајн и производство на опрема за индустриска сигнализација кое докажува за нивната репутација на сигурен, висококвалитетен, и доверлив партнер за решенија за безбедност на работно место.

Преку своите меѓународни дистрибутивни канали, оваа компанија во семејна сопственост снабдува повеќе од 70 држави со опрема за сигнализација. Од Нов Зеланд до Јужна Африка, од Северна- и Јужна Америка, па сè до Русија и Јапонија, Auer Signal преку своите дистрибутивни партнери е застапена во секоја клучна држава.

Auer Signal негува трајни врски со своите клиенти и партнери кои сведочат за нивната доверливост, сигурност, и грижа за најквалитетни уреди направени по мерка на барањата од клиентите.

Од план до конструкција, Auer Signal производите се in-house развиени. Тие користат најнови машини за индустриско производство, и применуваат иновативни IT решенија со цел континуирана оптимизација на нивните производни процеси.

Auer Signal користи единствено премиум материјали во нивната опрема за сигнализација, и тоа: поликарбонат отпорен на удар и на UV зраци, интелигентен дизајн на леќи, и најнова LED технологија.

Нивната опрема за сигнализација е одобрена за употреба низ целиот свет. UL-, EAC-, CE-, ATEX-, и ISO сертификатите се најважни индустриски стандарди кои ги исполнува нивната опрема.

На своите клиенти им нудат богато портфолио на производи кое е прилагодено на нивните спецификации. Во прилог на нивната врвна опрема, тие нудат производи со одлична вредност за вложените пари, и производи кои се погодни за екстремни услови.

Auer Signal има одлично досие во однос на испорака на време (just-in-time). Одржување на договорот за испорака е нивна традиција.

Прочитајте ги најновите вести од Auer Signal

  • Signal lights and Tower lights Auer Signal

Auer Signal сигнални светилки и сигнални кули

Стандардната понуда на висококвалитетни светилки и сигнални кули вклучува и EX модели на светлосни сигнални уреди. Може да ги монтирате на Вашата машина, производна постројка, или разводен ормар.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.