Auer Signal

je vodeći proizvođač signalne opreme za industrijske svrhe.

Auer Signal Vam nudi najkvalitetnija rješenja signalizacije za neeksplozivne, kao i za eksplozivne sredine.

Auer Signal logo

Signalizacijska rešenja

Postignite veću sigurnost pomoću signalne opreme

Auer Signal pokriva industrijsku signalnu opremu za neekspolizivne i eksplozivne sredine.

  • Oprema za svjetlosnu signalizaciju

  • Oprema za zvučnu signalizaciju

  • Svjetlosno-zvučna signalna oprema

  • Signalni tornjevi

  • ATEX svjetlosni signalni uređaji

  • Zvučni signalni uređaji ATEX

  • Industrijski telefoni

Imate pitanja za nas?

Razvijte sigurnije aplikacije pomoću Auer Signal opreme

Auer Signal - signalna oprema za Ex sredine

Kao stručnjak za opremu signalizacije u industrijske svrhe, kompanija Vam nudi pouzdana rješenja vizualne i zvučne signalizacije kako biste obezbjedili da je sigurnost Vaših zaposlenih uvijek na prvom mjestu.

Njihove proizvode planiraju, izrađuju i testiraju njihovi vlastiti razvojni timovi. Veliki broj tastova osigurava najbolji kvalitet proizvoda. Njihovi signalni uređaji ističu se zahvaljujući inovativnim detaljnim rješenjima i genijalnom inženjeringu.

Želite kupiti našu opremu?

Saznajte kako možete imati koristi od Auer Signal proizvoda

Više o kompaniji Auer Signal

Auer Signal ima više od 100 godina iskustva u izgradnji i proizvodnji signalne opreme za industrijske svrhe, što im je omogućilo nespornu reputaciju pouzdanog, visokokvalitetnog i povjerljivog partnera za rješenja bezbjednosti na radnom mjestu.

Svojim međunarodnim kanalima distribucije ova kompanija snadbjeva više od 70 zemalja signalnom opremom. Od Novog Zelanda do Južne Afrike, od Sjeverne i Južne Amerike do Rusije i Japana, oni predstavljaju distribucijski partneri u svakoj ključnoj zemlji.

Kompanija održava trajne odnose sa svojim klijentima i partnerima, svjedočeći o njihovoj povjerljivosti, pouzdanosti i brizi za najkvalitetnije uređaje izrađene po mjeri, osmišljene tako da zadovolje zahtjeve kupaca.

Od planiranja do izgradnje, proizvodi Auer Signala razvijaju se interno. Koriste najnovije mašine za industrijsku proizvodnju i razvijaju inovativna IT rješenja kako bi stalno optimizirali svoje proizvodne procese. 

U Auer Signal-u za svoju signalizacijsku opremu koriste samo vrhunske materijale: polikarbonat otporan na udarce, UV otporan i postojan u bojama, inteligentan dizajn sočiva i najnoviju LED tehnologiju.

Njihova signalna oprema odobrena je za upotrebu bilo gdje u svijetu. Najvažniji standardi industrijske sigurnosti koje njihova oprema zadovoljava su: UL, EAC, CE, ATEX i ISO certifikati.

Svojim kupcima nude širok asortiman proizvoda prilagođen specifikacijama. Osim vrhunske opreme, oni nude i neke uzbudljive proizvode koji se mogu pohvaliti izvrsnom vrijednošću uloženog novca kao i one koji su prikladni za ekstremne uslove. 

Auer Signal ima izvrsne rezultate kada je u pitanju isporuka na vrijeme. Ispunjavanje obećanja o isporuci je njihova tradicija.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije

Pretplatite se na naš newsletter!