Auer Signal

Je vodeći proizvođač signalne opreme za industrijske svrhe.

Auer Signal Vam nudi najkvalitetnija rešenja signalizacije za neopasna, kao i za opasna područja.

Auer Signal logo

Signalizacijska rešenja

Postignite veću sigurnost pomoću signalne opreme

Auer Signal pokriva industrijsku signalnu opremu za neopasna i opasna okruženja.

  • Oprema za vizualnu signalizaciju

  • Oprema za zvučnu signalizaciju

  • Vizualno-zvučna signalna oprema

  • Signalni tornjevi

  • ATEX vizualni signalni uređaji

  • Zvučni signalni uređaji ATEX

  • Industrijski telefoni

Imate li pitanja za nas?

Razvite sigurnije aplikacije

Auer Signal - industrijska signalna oprema za Ex okruženja

Kao stručnjak za opremu signalizacije u industrijske svrhe, Auer Signal Vam nudi pouzdana rešenja vizualne i zvučne signalizacije kako biste osigurali da je sigurnost Vaših zaposlenih uvek u centru pažnje.

Njihove proizvode planiraju, izrađuju i testiraju njihovi vlastiti razvojni timovi. Veliki broj ispitivanih koraka osigurava najbolji kvalitet proizvoda. Njihovi signalni uređaji ističu se zahvaljujući inovativnim detaljnim rešenjima i genijalnom inženjeringu.

Želite kupiti našu opremu?

Saznajte kako možete imati koristi od Auer Signal proizvoda

Više o kompaniji

Auer Signal ima više od 100 godina iskustva u izgradnji i proizvodnji signalne opreme za industrijske svrhe, što im je omogućilo nespornu reputaciju pouzdanog, visokokvalitetnog i poverljivog partnera za rešenja bezbednosti na radnom mestu.

Svojim međunarodnim kanalima distribucije ova kompanija snabdeva više od 70 zemalja signalnom opremom. Od Novog Zelanda do Južne Afrike, od Severne i Južne Amerike do Rusije i Japana, oni predstavljaju distribucijski partneri u svakoj ključnoj zemlji.

Kompanija održava trajne odnose sa svojim klijentima i partnerima, svedočeći o njihovoj poverljivosti, pouzdanosti i brizi za najkvalitetnije uređaje izrađene po meri, osmišljene tako da zadovolje zahteve kupaca.

Od planiranja do izgradnje, proizvodi Auer Signala razvijaju se interno. Koriste najnovije mašine za industrijsku proizvodnju i zapošljavaju inovativna IT rešenja kako bi stalno optimizirali svoje proizvodne procese. 

U Auer Signal-u za svoju signalizacijsku opremu koriste samo vrhunske materijale: polikarbonat otporan na udarce, UV otporan i postojan u bojama, inteligentan dizajn sočiva i najnoviju LED tehnologiju.

Njihova signalna oprema odobrena je za upotrebu bilo gde u svetu. Najvažniji standardi industrijske sigurnosti koje njihova oprema zadovoljava su: UL, EAC, CE, ATEX i ISO certifikati.

Svojim kupcima nude širok asortiman proizvoda prilagođen specifikacijama. Osim vrhunske opreme, oni nude i neke uzbudljive proizvode koji se mogu pohvaliti izvrsnom vrednošću uloženog novca kao i one koji su prikladni za ekstremne uslove. 

Auer Signal ima izvrsne rezultate kada je u pitanju isporuka na vreme. Ispunjavanje obećanja o isporuci je njihova tradicija.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Auer Signal

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.