Auer Signal

Sinjali Auer është prodhuesi kryesor i pajisjeve sinjalizuese për qëllime industriale.

Auer Signal ju ofron zgjidhje sinjalizimi me cilësi më të lartë për zonat jo të rrezikshme, si dhe ato të rrezikshme.

Auer Signal logo

Zgjidhjet sinjalizuese

Përfitoni siguri më të lartë me pajisjet e sinjalizimit

Auer Signals mbulon pajisjet industriale të sinjalizimit për mjedise jo të rrezikshme dhe të rrezikshme.

  • Pajisjet e sinjalizimit vizual

  • Pajisjet e sinjalizimit zanor

  • Pajisjet e sinjalizimit vizual-audible

  • Kullat e sinjalit

  • Pajisjet e sinjalizimit vizual ATEX

  • Pajisjet e sinjalizimit zanor ATEX

  • Telefonat Industrial

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zhvilloni aplikime më të sigurta me ndihmën e Auer Signal

Auer Signal zgjidhje sinjalizimi

Si një specialist në pajisjet e sinjalizimit për qëllime industriale, Auer Signal ju ofron zgjidhje të besueshme të sinjalizimit vizual dhe zanor për të mundësuar që siguria e punonjësve tuaj të jetë në qendër të vëmendjes gjatë gjithë kohës.

Produktet e tyre planifikohen, ndërtohen dhe testohen nga ekipet e tyre të zhvillimit. Hapat e panumërt të testimit sigurojnë cilësinë më të mirë të produktit. Pajisjet e tyre të sinjalizimit dallohen falë zgjidhjeve të tyre inovative të thelluara dhe inxhinierisë së zgjuar.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Mësoni se si mund të përfitoni nga produktet e Auer Signal

Më shumë rreth Auer Signal

Auer Signal ka mbi 100 vjet përvojë në ndërtimin dhe prodhimin e pajisjeve sinjalizuese për qëllime industriale, gjë që u ka siguruar atyre reputacionin e padiskutueshëm të një partneri të besueshëm, me cilësi të lartë dhe të besueshëm për zgjidhjet e sigurisë në vendin e punës.

Nëpërmjet kanaleve të tyre ndërkombëtare të shpërndarjes, kjo kompani familjare ofron pajisje sinjalizimi në mbi 70 vende. Nga Zelanda e Re në Afrikën e Jugut, nga Amerika Veriore dhe Jugore në Rusi dhe Japoni, Auer Signal përfaqësohet nga partnerë të shpërndarjes në çdo vend kyç.

Auer Signal ushqen marrëdhënie të qëndrueshme me klientët dhe partnerët e tyre, duke dëshmuar për besueshmërinë, besueshmërinë dhe kujdesin e tyre për pajisjet me porosi të cilësisë më të lartë, të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e klientit.

Nga planifikimi deri te ndërtimi, produktet e Auer Signal zhvillohen në shtëpi. Ata përdorin makineritë më të fundit të prodhimit industrial dhe përdorin zgjidhje inovative IT për të optimizuar vazhdimisht proceset e tyre të prodhimit.

Në Auer Signal, ata përdorin vetëm materiale premium për pajisjet e tyre të sinjalizimit: polikarbonat rezistent ndaj ndikimit, rezistent ndaj UV-së dhe ngjyrave të shpejta, dizajn inteligjent të lenteve dhe teknologjinë më të fundit LED.

Pajisjet e tyre sinjalizuese janë të miratuara për përdorim kudo në botë. Standardet më të rëndësishme të sigurisë industriale që plotësojnë pajisjet e tyre janë: certifikatat UL, EAC, CE, ATEX dhe ISO.

Ata u ofrojnë klientëve të tyre një portofol të gjerë produktesh që i përshtaten specifikave. Përveç pajisjeve të nivelit të lartë, ato ofrojnë disa produkte emocionuese që mburren për vlerë të shkëlqyer në para dhe ato që janë të përshtatshme për kushte ekstreme.

Auer Signal ka një rekord të shkëlqyer kur bëhet fjalë për dërgimin në kohë. Mbajtja e premtimeve të dorëzimit është traditë e tyre.

Lexoni lajmet më të fundit të Auer Signal