Najbolji kvalitet signalnih svetla i svetlećih tornjeva

Asortiman signalnih svetla i svetlećih tornjeva iz Auer Signala Vam nudi širok spektar visokokvalitetnih signalnih uređaja za svaku primenu. Možete ih montirati horizontalno, vertikalno, na zid, na cev ili magnetno.

.

Izdržljiva signalna svetla u 6 boja 

Širok asortiman stroboskopa, kontinuiranih, trepćućih i rotirajućih svetala kompanije Auer Signal uključuje sve od malih Ø 30 mm do velikih svetala 300×300 mm.

Možete koristiti ove proizvode za panel ili površinsku montažu napolju na suncu, vetru i kiši.

Polikarbonat otporan na udarce, vandal, otporan na temperaturu, otporan na boje i UV stabilan polikarbonat i specijalna LED svetla će trajati bez ikakvog održavanja.

U standardnoj ponudi su i Ex-safe modeli svetlosnih signalnih uređaja.

Signalna svetla i svetleći tornjevi Auer Signal

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Unapred sastavljeni ili prilagođeni svetlosni tornjevi za sve primene 

Signalna svetla i svetleći tornjevi Auer Signal

Svetla na tornju / Svetla na stubu tornja vizuelno i zvučno komuniciraju o stanju mašina. Postavljeni na mašinu, proizvodnu liniju ili električni ormar, pružaju jasnu signalizaciju čak i sa veće udaljenosti.

Možete birati između 12 različitih snopova, svetlosnih modula u 6 boja i 1-10 svetlosnih modula na jednom snopu. Svetla na tornju su dostupna sa prečnicima u rasponu od 30mm do 70mm.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Signalna svetla i svetleći tornjevi Auer Signal

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti