Čitač kodova za teško čitljive kodove

Code reader DataMan 360 serije nudi najveće stope čitanja 1-D i 2-D kodova, najfleksibilniju optiku i osvetljenje i inteligentno podešavanje i ekspresno podešavanje. Iskoristite prednosti ovih brzih čitača koji pružaju funkcionalnost, kako biste povećali propusnost i smanjili svoje troškove.

DataMan 360 serija za brzo čitanje

Čitač kodova DATAMAN 360 serije iz kompanije Cognex je DataMan 300 serija sledeće generacije. DataMan 360 modeli uključuju inteligentno glačanje slike da bi se obezbedile povratne informacije o performansama koje su ključne za rešavanje problema u procesu i povećano skladištenje slika. Patentirani 2DMax Powergrid i 1DMax sa HotBars 2 pružaju najbolji algoritam u svojoj klasi.

Takođe nudi vizuelni indikator čitanja od 360 stepeni i poboljšani novi kompaktni svetlosni modul sa 8 LED dioda koji obezbeđuje osvetljenje visokog intenziteta. Nova serija uključuje Micro SD karticu za rezervnu kopiju na nivou sistema i jednostavnu restauraciju ili zamenu jedinice. Tri puta više memorije od serije 300 im omogućava brži prikaz i skladištenje slika.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Karakteristike čitača kodova DataMan 360 Serije

Čitač koda DataMan 360 Serija Cognex
  • Puno čitanje ID-a 1-D i 2-D DPM-a omogućeno sa PowerGrid i HotBars2 algoritmima
  • Podesivo osvetljenje, mogućnost korišćenja različitih sočiva, autofokus
  • Napredna Ethernet konekcija, podrška za serijski RS-232 i diskretni I/O
  • Brojne funkcije jednostavne upotrebe, uključujući jedno dugme za aktiviranje i jedno za početak podešavanja

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Čitač koda DataMan 360 serije Cognex

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti