Deep Learning kamera za vision inspekcijske sisteme

Deep Learning kamera za vision inspekcijske sisteme, Cognex In-Sight D900 zajedno sa moćnim softverom In-Sight ViDi omogućava Vam da brzo i lako rešavate složene probleme na Vašoj proizvodnoj liniji. Uz pomoć́ deep learning-a obezbeđujete optičko prepoznavanje karaktera, proveravate instalaciju različitih sklopova i otkrivate nasumične greške u njihovim proizvodima.

Rešite složene probleme sa kamerom za deep learning

In-Sight D900 kamera za deep learning vision inspekcijskih sistema će Vam pomoći da poboljšate kvalitet i eliminišete nedostatke u Vašoj proizvodnji i smanjite troškove proizvodnje. Sa moćnim softverom In-Sight ViDi, In-Sight D900 je dizajniran za aplikacije zasnovane na deep learning-u prilagođenom mašini.

Sa sveobuhvatnim rešenjem ugrađenim u kompaktnu pametnu kameru, možete brzo i lako rešavati složene probleme direktno na proizvodnoj liniji. Uz pomoć deep learning-a obezbedite tačno i pouzdano:

  • optičko prepoznavanje karaktera,
  • provera ispravnosti sklapanja različitih sklopova,
  • otkrivanje nasumičnih grešaka ili anomalija na Vašim proizvodima.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Postignite visok nivo kontrole proizvoda

Deep Learning kamera Cognex In-Sight D900 aplikacija

Poboljšajte pouzdanost završne kontrole Vaših proizvoda i ubrzajte proces pripreme odgovarajućih upravljačkih softverskih rešenja. Ovo poslednje posebno važi u slučajevima kada je priprema programa sa tradicionalnim algoritmima zasnovanim na definiciji pravila dugotrajna ili prezahtevna.

Možete da podesite In-Sight ViDi aplikacije na svom In-Sight D900 pametnom telefonu bez računara ili industrijskog računara. Uspostavljanje sistema bez znanja o programiranju je pojednostavljenje koje osigurava da je deep learning dostupno svima. In-Sight D900 smart vision kamera koristi dobro poznatu i jednostavnu platformu In-Sight Spreadsheet.

Deep Learning vision inspekcijskih sistema za OCR

Deep Learning kamera In-Sight D900 može da otkrije jako deformisane, nagnute i loše štampane ili ugravirane kodove gde tradicionalni OCR alati ne uspevaju.

Uz to, obezbeđujete robusno optičko prepoznavanje znakova, podržano tehnologijom deep learning-a i naučeno iz kolekcije različitih fontova. Takođe možete vrlo lako dodati u kolekciju.

Sa In-Sight ViDi Read alatom, možete postići odlično prepoznavanje bez ikakvih dodatnih podešavanja. Sve što treba da uradite je da definišete region interesovanja (ROI) i podesite veličinu karaktera.

Deep Learning kamera Cognex In-Sight D900

Deep learning kamera za kontrolu sklapanja

Deep Learning kamera Cognex In-Sight D900

Sa deep learning kamerom In-Sight D900, možete pouzdano da otkrijete složene karakteristike i objekte i proverite ispravno pozicioniranje pojedinačnih delova sklopova na osnovu očekivanog i unapred definisanog rasporeda.

Naučite komponente alatke In-Sight ViDi Check i kreirajte opsežnu biblioteku koju ćete koristiti za kontrolu. Kvalitet kontrole ne zavisi od veličine snimljenih objekata i ugla snimanja.

Deep learning kamera za detekciju grešaka

Alat In-Sight ViDi Detect radi na osnovu slika kvalitetnih proizvoda i otkriva oštećene. Idealan je, pre svega, ako želite da tražite anomalije na složenim objektima ili nehomogenim površinama.

Alat se posebno dobro ponaša u otkrivanju grešaka koje su nepredvidivih oblika.

Deep Learning kamera Cognex In-Sight Vi-Di detektor

Korisničko okruženje In-Sight Spreadsheet

deep learning kamera In-Sight spreadsheet

In-Sight ViDi softver, zajedno sa intuitivnim korisničkim okruženjem In-Sight Spreadsheet, omogućava Vam da brzo podesite deep learning aplikacije bez veština programiranja. Sa punim spektrom komunikacionih i I/O funkcija, In-Sight Spreadsheet okruženje pojednostavljuje razvoj aplikacija i integraciju u postojeće sisteme.

Takođe omogućava integraciju tradicionalnih alata zasnovanih na Cognex pravilima (kao što je PatMax Redline) i novih deep learning alata u zajednički projekat. Ovo ubrzava razvoj i obezbeđuje konkurentsku prednost na sve zahtevnijem tržištu koje se brzo menja.

HMI Web korisnički interfejs

Sistem In-Sight D900 ima web korisnički interfejs za lak uvid u rad sistema i podešavanje osnovnih parametara rada, kojima se lako može pristupiti iz web pretraživača.

Ovo Vam omogućava da lako pristupite kameri sa svog pametnog telefona bilo kada i bilo gde.

Deep Learning Camera Cognex In-Sight D900

Fleksibilnost In-Sight D900 sistema

Deep Learning kamera Cognex In-Sight D900 primenljivost

Kao i drugi Cognex sistemi i senzori vision inspekcijskih sistema, In-Sight D900 je izuzetno fleksibilan i ispunjava standard zaštite IP67. Sa širokim spektrom dodatne opreme i zamenljive opreme kao što su osvetljenje, autofokus i sočiva sa manuelnim fokusom, filteri i zaštitna sočiva, možete lako da prilagodite sistem svojoj primeni.

Možete birati između četiri modela In-Sight D900 serije deep learning kamera sa 2,3 MP i 5 MP senzorima u boji i mono senzorima i brzinama snimanja slike između 16 i 51 kadra u sekundi. Gigabitna mrežna veza Vam omogućava brz prenos podataka i komunikaciju sa nekoliko industrijskih i drugih protokola kao što su: TCP / IP, Modbus TCP / IP, EtherNet / IP, PROFINET itd. Dostupno Vam je i nekoliko digitalnih I/O signala.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti