Bin Picking Studio – automatizacija za sve

Photoneo-v stručnjak će Vas provesti kroz glavne izazove u korišćenju jednog od najuniverzalnijih alata za industrijsku automatizaciju – Bin Picking Studio, i upoznati Vas sa najvažnijim zahtevima 3D vision inspekcijskog sistema. Pridruži nam se!

DETALJI OBUKE

Jezik: English

Datum/vreme: bilo kada; webinar na zahtev

Trajanje: 90 min

Automatizujte procese bez velikog budžeta

U modernom industrijskom svetu automatizacija je neophodna i Photoneo želi da budete spremni za sve izazove koje donosi. Zbog toga su razvili jedan od najuniverzalnijih alata za industrijsku automatizaciju – Bin Picking Studio. Omogućava Vam da automatizujete procese čak i ako nemate veliki tim inženjera i visok budžet. Za ovaj najsvestraniji alat za robotsku inteligenciju na tržištu, nijedan izazov nije prevelik ili premali!

Stanislav RUBINT, vođa tima Mehatronike, vodiće Vas kroz glavne izazove sa kojima se možete suočiti kada koristite alatku Bin Picking Studio. Pored toga, upoznaće Vas sa najvažnijim zahtevima za 3D vision inspekcijske sisteme koji se koriste u aplikacijama sakupljanja predmeta nasumično postavljenih u kontejner.

  • Zahtevi za 3D vision inspekcijske sisteme i glavne prepreke
  • Photoneo Bin Picking – prikupljanje predmeta nasumično postavljenih u kontejner
  • Praktična prezentacija

DETALJI OBUKE

Jezik: English

Datum/vreme: bilo kada; webinar na zahtev

Trajanje: 90 min

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti