3D vision inspekcijski sistemi Photoneo

Photoneo je slovački proizvođač opreme za 3D vision inspekcijske sisteme. Svojim proizvodima svrstani su među 50 najboljih kompanija koje diktiraju razvoj tehnologije u Evropskoj uniji. Ubedili su i kompanije iz čuvene Silicijumske doline u Kaliforniji.

3D vision inspekcijski sistemi za sve robote

Sa ponosom objavljujemo da je Photoneo odlučio da sarađuje sa Tipteh d.o.o. za implementaciju svojih naprednih rešenja za 3D vision inspekcijske sisteme u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Uverili smo Photoneo svojim znanjem u oblasti vision sistema i mnogim uspešno realizovanim projektima. Bićemo srećni da Vam pomognemo da integrišete njihovu opremu za 3D vision sisteme u kompatibilne robote vodećih proizvođača.

3D vision inspekcijski sistemi Photoneo

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Napredna tehnologija za Vaš uspeh

3D vision inspekcijski sistemi Photoneo rešenje

U svojim rešenjima za 3D vision inspekcijske sisteme, Photoneo je koristio 3D senzore područja koji snimaju slike visoke rezolucije od 3.2 MP. Apsolutna tačnost slike je manja od 25 µm, što govori u prilog tačnosti snimljenih slika.

Photoneo skeneri su zasnovani na NVIDIA Maxwell grafičkom procesoru sa 256 NVIDIA CUDA jezgara. Ovi implementiraju algoritme za detekciju 3D objekata, koji će Vam omogućiti da manipulišete otkrivenim objektima i obezbedite viši nivo kvaliteta. Sa ovim informacijama moći ćete da naučite robote tačnoj lokaciji objekata i navigaciji u svemiru.

Karakteristike koje će Vas impresionirati:

  • Vodeća senzorna tehnologija za preciznost i performanse
  • Manja osetljivost na osvetljenje prostorije
  • Veća širina snimljenih slika
  • Čvrsto kućište od ugljeničnih vlakana, za stabilnu kalibraciju skenera
  • NVIDIA grafički procesor, za moćno izvršenje algoritma
  • 3D skener sa najboljim odnosom cene i performansi na tržištu
  • Napredni API softver
  • Kompatibilan sa vodećim proizvođačima robota Yaskawa, Mitsubishi Electric, Universal Robots, Omron, Staubi, Fanuc, Kuka i ABB
3D vision inspekcijski sistemi Photoneo

5 modela posebno dizajniranih za različite udaljenosti skeniranja. Kliknite ovde da biste izabrali pravi za vaše potrebe.

3D vision inspekcijski sistemi- naučite robota da vidi

Jedan od najtipičnijih primera korišćenja Photoneo PhoXi 3D skenera je integracija sa robotom u procesu sekvencijalnog preuzimanja nasumično pozicioniranih objekata iz kontejnera. Slika prikazuje rad robota i Photoneo 3D skenera.

Zahvaljujući raznovrsnoj fleksibilnosti 3D skenera i mogućnosti integracije sa raznim robotima, mogu se kreirati i druga prilagođena rešenja.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti