Vision inspekcijski sistemi za kolaborativne robote

Photoneo – proizvođač rešenja za 3D Robotic Vision i Vision inspekcijske sisteme za kolaborativne robote, sertifikovan je od strane proizvođača kolaborativnih robota Universal Robots.

Sertifikovani vision inspekcijski sistemi za kolaborativne UR robote

Sertifikat je dodeljen proizvodu Photoneo Locator, koji je zasnovan na 3D skeneru za vision inspekcijske sisteme Photoneo PhoXi. Sa ovim sertifikatom, Photoneo Locator se pridružio različitim proizvodima pokrivenim platformom Universal Robots UR +.

UR + je platforma koja uključuje širok spektar testiranih i validiranih proizvoda za rad sa univerzalnim robotima za saradnju. Ove proizvode karakteriše brza integracija, lako programiranje i pouzdan rad.

Vision inspekcijski sistemi za kolaborativne robote

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Bin picking i Vision inspekcijski sistemi za kolaborativne robote

Vision inspekcijski sistemi za kolaborativne robote

Photone-ovo rešenje Locator kombinuje softver za lociranje i hvatanje objekata u prostoru i 3D PhoXi Vision inspekcijski sistem. Kombinacija je odlična za upotrebu u različitim okruženjima za izvođenje aplikacija za Bin Picking.

Rešenje se zasniva na percepciji objekata na osnovu njihovih CAD modela i na taj način određivanju njihovog položaja i orijentacije u prostoru. Jednostavnu integraciju, povezivanje i kalibraciju sa Universal Robots obezbeđuje priloženi softverski alat za obavljanje kalibracije.

Pored aplikacija za Bin Picking, sistem je pogodan i za lociranje objekata u procesu sklapanja raznih proizvoda, farbanja, nanošenja lepka itd.

Primer primene lepka i montaže pomoću Photoneo Locator-a

Lokalizacija proizvoda

Izbor proizvoda i preseljenje

Primena lepka

Instalacija

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti