Sigurnosni sistem pozicioniranja barkodova FBPS

Bezbednosni sistem pozicioniranja barkodova FBPS iz Leuze-a, zahteva samo jedan senzor za brzo i bezbedno otkrivanje položaja! Ovaj jedinstveni uređaj je sertifikovan sa PLe, što omogućava jednostavnu primenu bezbednosnih funkcija i smanjeno vreme i trud za instalaciju i servisiranje.

Bezbedno i brzo detektujte poziciju

Sigurnosni sistem pozicioniranja bar-kodova FBPS iz Leuze-a je prvi sistem na svetu koji zahteva samo jedan senzor za bezbedno otkrivanje položaja. Povezan je sa bezbednom jedinicom za procenu (npr. pretvarač frekvencije) preko dva SSI interfejsa.

Posledično, omogućava izuzetno laku implementaciju bezbednosnih funkcija, kao i smanjeno vreme i trud potreban za instalaciju i servisiranje.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Prednosti sistema pozicioniranja na prvi pogled

Sigurnosni sistem pozicioniranja barkodova
  • Bezbedna detekcija položaja sa samo jednim uređajem do PLe
  • Pouzdan rad uz istovremeno čitanje nekoliko kodova
  • Izuzetno laka implementacija bezbednosnih funkcija
  • Mali zahtevi za prostorom i smanjeni napori za instalaciju
  • Kratko vreme reakcije na grešku (10 ms)
  • Izuzetno robusna, mehanički otporna i UV-otporna traka za bar-kod
  • Jednostavna montaža i integracija zahvaljujući širokom radnom opsegu (50-170 mm) i inovativnom konceptu pričvršćivanja.

Koristite FBPS na brzim dizalicama za slaganje

Jedna od mnogih upotreba FBPS sistema za pozicioniranje je bezbedna detekcija položaja na dizalicama. Za neophodnu bezbednu poziciju i praćenje brzine, na primer, tokom održavanja ili kod automobila sa posadom, potrebna je bezbedna detekcija položaja.

Jednom kada se utvrde opasnosti prisutne u sistemu i potreban nivo performansi uz procenu rizika, FBPS nudi bezbednu detekciju položaja sa samo jednim uređajem. Ovaj bezbednosni sistem pozicioniranja barkoda zadovoljava zahteve za PL e/SIL 3 i čini implementaciju bezbednosnih funkcija posebno jednostavnom.​

Sigurnosni sistem pozicioniranja barkodova Leuze aplikacija

Najvažnije karakteristike sistema pozicioniranja barkodova

FBPS Leuze, otkrijte poziciju sa jednim uređajem do PLe

Otkrijte poziciju sa jednim uređajem, do PLe

FBPS omogućava brzu i bezbednu detekciju položaja sa samo jednim uređajem. Ovaj uređaj je povezan sa bezbednom jedinicom za procenu preko dva SSI interfejsa.

Štaviše, uređaj već́ ispunjava zahteve za PL e/SIL 3. Kao rezultat toga, bezbednosne funkcije se mogu izuzetno lako implementirati, a vreme i napor potrebni za instalaciju i servis su smanjeni.​

Otkrijte brze pokrete

Sistem pozicioniranja bar-kodova je idealan za detekciju položaja u Vašim aplikacijama koje karakterišu brzi pokreti, npr. na dizalicama za slaganje.

U tu svrhu, FBPS ima izuzetno kratko vreme reakcije na grešku – samo 10ms. Ovo omogućava optimizaciju krivih brzina i performansi upravljanja.​

FBPS Leuze, otkrijte brze pokrete
FBPS Leuze, obezbedite pouzdan rad

Obezbedite pouzdan rad

FBPS radi izuzetno pouzdano, jer svaka operacija skeniranja čita nekoliko kodova istovremeno, omogućavajući softveru da odredi precizne vrednosti položaja. Zbog dijagonalne putanje snopa za skeniranje i kretanja uređaja, svaki kod se skenira na različitim tačkama. Na ovaj način se sprečavaju greške u čitanju uzrokovane lokalnim zaprljanjem ili oštećenjem.​

Takođe, samolepljiva plastična traka sa bar-kodom je optimizovana za upotrebu u industrijskim okruženjima. Otporan je na UV zračenje i mehanički izdržljiv, dok se vrednosti odštampanih pozicija lako čitaju i pojednostavljuju rukovanje.​

Montirajte ga brzo i ispravno

Promišljen koncept pričvršćivanja FBPS-a sa sistemom za brzu zamenu obezbeđuje jednostavnu montažu uređaja. FBPS je bezbedno montiran na držač stezaljke pomoću lako dostupnog zavrtnja. Ovaj koncept štedi Vaše vreme tokom instalacije i omogućava Vam da brzo promenite uređaj ako je potrebno servisiranje.

Štaviše, zahvaljujući širokom radnom opsegu 50-170 mm, lako ćete integrisati FBPS u postojeće sisteme.​

FBPS Leuze, ispravno i brzo montiranje

Želite saznati više?

Sigurnosni sistem pozicioniranja barkodova Leuze

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti