Fiksni čitači visokih performansi

DataMan serija 470 sa fiksnom montažom barkod čitača rešava složene, visoke ​proizvodne i logističke aplikacije sa lakoćom. Iskoristite prednosti ovih čitača da smanjite troškove, optimizujete performanse, povećate protok i kontrolišete sledljivost.

Omogućite maksimalnu brzinu i pokrivenost

DataMan serija 470 fiksnih čitača barkodova su najbrži i najmoćniji u Cognex-ovoj liniji industrijskih čitača bar kodova. Zahvaljujući naprednim tehnologijama, ova premium serija je namenjena visokim performansama i sve bržim proizvodnim i logističkim linijama. Može se pohvaliti Cognex patentiranim algoritmima za dekodiranje mašinskih kodova kako bi pružio najbolje performanse u svojoj klasi.

Integrisani 1DMax + HOTBARS algoritmi dekodiraju čak i 1-D kodove sa povećanim šumom, velikom refleksijom, smanjenom tihom zonom, ograničenim kontrastom i oštećenjem, dok dodati algoritmi 2DMax + PowerGrid lako čitaju 2-D kodove bez šablona za pronalaženje kodova, šablona takta ili tiha zona.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Upoznajte glavne prednosti

fiksni montažni čitač Dataman 470
  • Višejezgarna procesorska snaga,
  • tehnologija slikanja,
  • senzor visoke rezolucije,
  • napredni algoritmi za dekodiranje,
  • jednostavno podešavanje
  • maksimalna pokrivenost, brzina
  • jednostavan za korišćenje.

Rešite najzahtevnije aplikacije

DataMan serija 470 koristi novu, patentiranu tehnologiju snimanja slika koja olakšava rešavanje složenih aplikacija kao što su sledljivost komponenti automobila, identifikacija guma, rukovanje prtljagom na aerodromu, automatsko sortiranje itd.

Tehnologija snimanja High Dinamic Range Plus (HDR+) poboljšava kvalitet slike 1-D i 2-D kodova, takođe i pruža veću dubinu polja i veće brzine linije od konvencionalnih čitača. Takođe čita kodove niskog kontrasta i ultra-male kodove koji nisu vidljivi drugim čitačima. Sa svojim većim vidnim poljem, pokriva veće područje, tako da Vam je potrebno manje čitača, što na kraju dovodi do nižih troškova projekta.

fiksni montažni čitač Dataman 470

Prednosti sa zamenljivom optikom

fiksni montažni čitač Dataman 470 optika

Proširiva platforma DataMan 470 serije uključuje procesorsku snagu sa više jezgara visokih performansi, napredne algoritme za dekodiranje i modularni dizajn optike, uz pomoć kojeg ćete moći da prilagodite čitač specifičnoj aplikaciji i na taj način značajno poboljšate performanse čitača. Sa ažuriranim alatom za podešavanje DataMan, sada će Vam biti još lakše da podesite čitač.

Čitač zasnovan na Gigabit Ethernet komunikaciji obezbeđuje brz prenos slika visoke rezolucije u DataMan Setup Tool. Ovo će Vam pomoći da dijagnostikujete uzrok neispravnosti barkoda. Sa Cognex Explorer alatom za praćenje u realnom vremenu (RTM), moći ćete da definišete metriku kvaliteta pročitanog barkoda i tako dalje optimizujete liniju.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

fixed mount reader Dataman 470

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti