Cognex In-Sight 8000 serija vision sistema

Cognex In-Sight 8000 serija vision sistema je familija ultra-kompaktnih, samostalnih vision sistema pametne kamere, koji pružaju vodeće performanse vision alata u industriji. Ova najmanja kamera na svetu sa napajanjem preko Etherneta (PoE) idealna je za integraciju u Vaše najuže prostore.

Koristite In-Sight 8000 u najzahtevnijim aplikacijama

In-Sight 8000 serija iz Cognex-a komprimuje ceo samostalni vision sistem u neverovatno mali paket: 32 mm x 31 mm x 64 mm. Uprkos svojoj maloj veličini, on predstavlja vodeći alat u industriji za zadatke vision inspeksijskog sistema i visoke performanse, uporedive sa industrijskim računarima ili PC-ovima.

Napajane preko Ethernet kabla (PoE), ove kamere Vam nude najbolje rešenje za integraciju u uskim prostorima i teško dostupne mašine bilo gde na proizvodnoj liniji. Stoga su pogodni i za razne robotske aplikacije.

In-Sight 8000 serija pokriva sisteme sa rezolucijama do 5MP i podržava komunikaciju velike brzine sa Gigabit Ethernet-om. Dodatno podešavanje je takođe moguće promenom C-mount sočiva.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Različiti modeli pametnih kamera In-Sight 8000

Svaki model In-Sight 8000 vision sistema pruža najbolje performanse u klasi

Cognex In-Sight 8000 aplikacija
Cognex In-Sight 8000 modeli

Iskoristite prednosti neuporedivih performansi i pouzdanosti

Većina In-Sight 8000 modela opremljena je punom bibliotekom proverenih Cognex vision alata kroz softver In-Sight Explorer koji je jednostavan za korišćenje.

To uključuje podudaranje uzorka (PatMax Redline, PatMax i PatFind), filtriranje (crno-belo i boje), alate za boje (ID boje, istinsko izdvajanje boje, histogram boja), pregledajte nedostatke (površinska greška, flex mana, pregledajte ivice) i ID (PowerGrid, Hotbars, OCR).

Vision sistemi serije In-Sight 8000 takođe se prikladno postavljaju pomoću softvera In-Sight Explorer.

Cognex In-Sight 8000 fleksibilna laka aplikacija

Želite saznati više?

Cognex In-Sight 8000

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti