Modularno belo svetlo In-Sight 2800 Deep Learning vision sistem

Cognex, lider u industriji vision inspekcijskih sistema, objavio je seriju vision sistema In-Sight 2800 Deep Learning. On stavlja snagu potpuno funkcionalnog vision sistema u paket koji se lako koristi i koji pokreće aplikacije za nekoliko minuta.

Primenite Deep Learning

Deep Learning je veoma jednostavan za primenu na proizvodnoj liniji. Uz korišćenje EasyBuilder interfejsa – nije potreban računar ili programiranje, modularni vision inspekcijski sistem može se obučiti sa samo nekoliko slika kako bi se sve automatizovalo od:

  • jednostavne inspekcije prolaza ili ne prolaza do napredne klasifikacije,
  • kategorizacija i sortiranje.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Koristite EasyBuilder za složene aplikacije

Cognex EasyBuilder softver za konfiguraciju slike

In-Sight-ov EasyBuilder Vas vodi kroz proces razvoja aplikacije pomoću interfejsa „pokaži i klikni“ koji pojednostavljuje čak i složen razvoj aplikacija.

Ovo omogućava brz preokret od dokaza koncepta do primene.

Vaše prednosti

Dizajniran za seriju fabričke automatizacije omogućava proizvođačima svih veličina da:

Otkrijte male, suptilne greške uz optimizovano prepoznavanje.

Iskoristite postojeću radnu snagu i održavajte svoje linije glatko i brzo.

EasyBuilder ima optimizaciju slike i jednostavnu intuitivnu identifikaciju tačnih kombinacija pomoću nekoliko klikova na dugme.

In-Sight 2800 – Modularni Deep Learning vision sistem

Poboljšajte prepoznavanje pomoću osvetljenja

Različiti primeri osvetljenja

Budite korak ispred konkurencije sa moćnim i fleksibilnim integrisanim osvetljenjem.

Snimite slike u rezolucijama do 1440×1080 px bilo kog proizvoda u bilo kom okruženju. Zahvaljujući višebojnom osvetljenju (crvena, zelena, plava i bela), slike se snimaju na način koji maksimizira kontrast i osvetljenje, bez obzira na boje, složenost ili uslove rada objekta.

Na slici možete videti stvarni deo sa leve strane, crvena polja u centru – nejasne brojke, a plavo polje sa desne strane – jasni brojevi.

Proverite modularnost i specifikacije

Modularni industrijski vision inspekcijski sistem nudi niz skalabilnih komponenti za sadašnje i buduće potrebe.

Sa komponentama koje se mogu menjati na terenu, vision inspekcijski sistem se može modifikovati kako bi se zadovoljila različita podešavanja aplikacije i prilagođeni zahtevi. Ovo Vam omogućava da se brzo prilagodite novim delovima i pratite promenljive zahteve.

In-Sight 2800 – Modularni Deep Learning vision sistem

Obezbedite vrhunsku fleksibilnost

Cognex IS2800 aplikacije za ključnu upotrebu

Idite dalje od uspešne i neuspešne inspekcije sa klasifikacijskim rezultatima i regionima od interesa. Moćni alat ViDi EL Classifier identifikuje i sortira delove na osnovu više karakteristika, omogućavajući Vam da klasifikujete defekte u različite kategorije i pravilno identifikujete delove sa varijacijama. Pored mogućnosti da dodelite više klasifikacija, možete da podesite više regiona od interesa da biste pregledali različite delove Vaše slike.

Neki primeri aplikacija su: provera zaptivki, proveravanje prisutnosti, provera PCB komponenti, otklone etiketa, provera umetanja konektora i jednostavno osiguranje kvaliteta.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti