Cognex In-Sight 7000 za vision sisteme druge generacije

Druga generacija sistema In-Sight 7000 omogućava brzo i precizno obavljanje zadataka kontrole kvaliteta i identifikacije proizvoda na sve bržim proizvodnim linijama.

Snažan vision inspekcijski sistem sa mnogo integracija

Cognex predstavlja svoj najnoviji vision sistem In-Sight 7000, koji je bez greške u modularnosti i opcijama integracije.

Zbog svog robusnog i kompaktnog dizajna, pogodan je za uključivanje u raznolika, čak i prostorno ograničena proizvodna okruženja.

Zadovoljava standard IP67 IP zaštite.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Više od 400 mogućih konfiguracija

Cognex In-Sight 7000 modularni

Jedinstveni modularni dizajn sa tehnologijom fleksibilne slike dodatno nudi više od 400 mogućih konfiguracija. Ceo vision sistem uključuje patentirani LED sistem osvetljenja za ravnomerno i difuzno osvetljenje celog vidnog polja, čime se smanjuje potreba za skupim spoljnim osvetljenjem.

Širok izbor osvetljenja u boji, optičkih filtera i polarizatora omogućava Vam da se prilagodite potrebama specifične primene. Dostupan je i širok asortiman sočiva sa C-mount i S-mount, kao i industrijskih sočiva sa mehaničkim automatskim podešavanjem fokusa.

Automatizujte svaku aplikaciju

Svi sistemi imaju 512 MB memorije dostupne za skladištenje zadataka vision sistema, koja se može proširiti SD memorijskom karticom. Kao i svi drugi Cognex In-Sight vision sistemi, In-Sight 7000 je podržan od strane softverskog okruženja In-Sight Explorer, koje Vam omogućava da podesite i kontrolišete rad zadataka vision sistema.

Softversko okruženje ima korisnički interfejs prilagođen korisniku. Sistem takođe uključuje kompletan skup alata kao što su PatMax RedLine za pretragu šablona, OCRMax za optičko prepoznavanje karaktera i drugih znakova i SurfaceFX za pronalaženje karakteristika na površini objekata.

Cognex In-Sight 7000 automatski

Želite saznati više?

Cognex In-Sight 7000

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti