Kompaktni i snažni barkod čitači

DataMan serija 70 su kompaktni fiksni barkod čitači koji obezbeđuju najveće stope čitanja za 1D i 2D barkodove zasnovane na etiketama. Sa naprednim formiranjem slike i malim otiskom, oni su idealno rešenje za Vaše indeksirane ili brze proizvodne i logističke aplikacije.

Postavite DataMan 70 u najuže prostore

Cognex, vodeći svetski proizvođač industrijskih barkod čitača, dodao je novu liniju DataMan 70 fiksnih čitača barkodova u svoj asortiman. Oni se mogu pohvaliti naprednom tehnologijom, koja omogućava pouzdano čitanje 1D i 2D barkodova na etiketi velikom brzinom.

Njihovo malo kućište, 22.2 mm x 35.8 mm x 42.4 mm, čini ih idealnim za ugradnju u najuže prostore na proizvodnim linijama. Sa IP65 kućištem, oni takođe mogu da podnesu najteža okruženja.

Mnoge dostupne konfiguracije osvetljenja i udaljenosti obezbeđuju fleksibilnost čitaoca. Na ovaj način ćete lako pronaći rešenje prilagođeno Vašim potrebama.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Barkod čitači i njihova pouzdanost i niski troškovi održavanja

fiksni čitač barkodova DataMan 70

DataMan 70 serija barkod čitača nudi proizvodnim i logističkim kompanijama veći kapacitet čitanja bar kodova od linijskih i rasterskih laserskih skenera po ekvivalentnoj ceni. Istovremeno, nemaju pokretne mehaničke delove, što znači da imaju manja održavanja.

DataMan 70 skener je takođe sposoban da obrađuje barkodove sa varijacijama u kontrastu, zamućenju, oštećenju, rezoluciji, kršenju tihih zona i izobličenju perspektive. Ovu funkciju obezbeđuje napredni 1DMax algoritam sa Hotbars tehnologijom i IDQuick tehnologijom čitanja barkodova.

Barkod čitači i njihove karakteristike koje će Vas privući

  • Mali kompaktni dizajn
  • Pouzdano, brzo čitanje koda: brzina dekodiranja 45/s
  • Napredni algoritmi: 1Dmak sa Hotbars, IDKuick
  • USB-C veza: IP40, RS232 opcija preko interfejsa
  • 4 pojedinačno kontrolisane moćne LED diode
  • Maksimalna Rezolucija: 1280 x 960
fiksni čitač barkodova DataMan 70

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti