Kompaktni i snažni barcode čitači

DataMan serija 70 su kompaktni fiksni čitači barkodova koji obezbjeđuju najveće stope čitanja za 1D i 2D barkodove zasnovane na etiketama. Sa naprednim formiranjem slike i malim otiskom, oni su idealno rješenje za Vaše indeksirane ili brze proizvodne i logističke aplikacije.

Postavite DataMan 70 u najuže prostore

Cognex, vodeći svjetski proizvođač industrijskih barkod čitača, dodao je novu liniju DataMan 70 fiksnih čitača barkodova u svoj asortiman. Oni se mogu pohvaliti naprednom tehnologijom, koja omogućava pouzdano čitanje 1D i 2D barkodova na etiketi velikom brzinom.

Njihovo malo kućište, 22.2 mm x 35.8 mm x 42.4 mm, čini ih idealnim za ugradnju u najuže prostore na proizvodnim linijama. Sa IP65 kućištem, oni također mogu da podnesu najteža okruženja.

Mnoge dostupne konfiguracije osvjetljenja i udaljenosti obezbjeđuju fleksibilnost čitaoca. Na ovaj način ćete lako pronaći rješenje prilagođeno Vašim potrebama.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Iskoristite pouzdanost i niske troškove održavanja

fiksni čitač barkodova DataMan 70

DataMan 70 serija barkod čitača nudi proizvodnim i logističkim kompanijama veći kapacitet čitanja bar kodova od linijskih i rasterskih laserskih skenera po ekvivalentnoj cijeni. Istovremeno, nemaju pokretne mehaničke dijelove, što znači da imaju manja održavanja.

DataMan 70 skener je također sposoban da obrađuje barkodove sa varijacijama u kontrastu, zamućenju, oštećenju, rezoluciji, kršenju tihih zona i izobličenju perspektive. Ovu funkciju obezbjeđuje napredni 1DMax algoritam sa Hotbars tehnologijom i IDQuick tehnologijom čitanja barkodova.

Ključne karakteristike DataMan70 koje će Vas ubijediti

 • Mali kompaktni dizajn
 • Pouzdano, brzo čitanje koda: brzina dekodiranja 45/s
 • Napredni algoritmi: 1Dmak sa Hotbars, IDKuick
 • USB-C veza: IP40, RS232 opcija preko interfejsa
 • 4 pojedinačno kontrolisane moćne LED diode
 • Maksimalna Rezolucija: 1280 x 960
fiksni čitač barkodova DataMan 70

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti