Modularni industrijski RFID sistem za proizvodnju i logistiku

Turck je za industrijski RFID sistem razvio RFID module, specijalne glave za čitanje/pisanje i tagove za različite aplikacije. Taj koncept dostupan Vam je u HF i UHF tehnologiji. Iskoristite mogučnost izuzetne udaljenosti i brzine čitanja/pisanja u svojoj proizvodnji i logistiki.

RFID sistem za velike udaljenosti i brzine

Proizvođač TURCK je za standardne BL20/BL67/BLcompact sisteme razvio RFID module, specijalne glave za čitanje/pisanje (u kućištu standardnih senzora) i naravno tagove za različite aplikacije.

Taj RFID sistem Vam je dostupan u obje tehnologije, HF (13.56 MHz, ISO15693) i UHF (840…960 MHz, ISO 18000-6CEPCglobalClass 1 Gen 2). UHF tehnologija omogućava Vam izuzetno velike udaljenosti  i brzinu čitanja/pisanja. Zasnovan je na već poznatoj platformi decentraizovanih I/O sistema BL67 (montaža direktno u polje) i BL20 (montaža u ormar). Sastoji se od nosilaca podataka (tagovi), read/wright glava, sistema za konekciju i gateway-eva za određeni tip bus-a.

Pored toga možete iskoristiti fleksibilnu integraciju RFID sistema, otpornost na visoke temperature (do 210°C) i interfejse za: PROFIBUS-DP, DeviceNet, Ethernet Modbus-TCP, PROFINET IO, EtherNet/IP.

Modularni industrijski RFID sistem Turck

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Čitajte/pišite tokom kretanja taga

Industrijski RFID sistem Turck - tag

Sastavni dio Turck RFID sistema su Long life FRAM tagovi. Čitanje i upis možete vršiti tokom kretanja taga. Sa brzinom od samo 0.5 ms po jednom bajtu ni brzine kretanja od 10 m/s nisu problem.

Tagovi za temperature do 210°C eliminišu potrebu za skidanjem u procesima sušenja ili pečenja. EEPROM ili novi FRAM tagovi omogućavaju skoro negraničeni broj upisa/čitanja, a upisane podatke tag čuva do 10 godina.

Iskoristite i veliki izbor glava za čitanje i upis (oblik standardnih senzora), dometa od 15 mm do 200 mm. Interfejsi za povezivanje na standardne BUS gateway-e su sa 2, 4, 6, 8 kanala sa IP67 ili IP20 zaštitom.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Modularni industrijski RFID sistem 2

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti