Cognex In-Sight vision inspekcijski sistem

Cognex In-Sight 3D-L4000 vision inspekcijski sistem kombinuje 3D laserski skener profila i pametnu kameru. Ova jedinstvena kombinacija Vam omogućava ne samo da postavite i brzo i lako izvodite širok spektar 2D, već prije svega 3D kontrolu i mjerenje proizvoda u Vašoj proizvodnji. Ovo Vam omogućava da poboljšate tačnost svojih mjerenja i proširite opseg kontrola na Vašim proizvodima, kao i da dobijete trenutne povratne informacije o postavljanju alata i rezultatima kontrole.

Implementirajte 3D kontrolu u Vašu aplikaciju

Cognex je vodeći proizvođač hardverske vision opreme, softvera, senzora i čitača barkodova koji se koriste u industrijskoj automatizaciji. Širok izbor visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnoj cijeni pomaže Vam da poboljšate kvalitet i eliminišete greške u proizvodnji i smanjite troškove proizvodnje.

Jedan od takvih proizvoda je i njihov jedinstveni Cognex In-Sight 3D-L4000 vision inspekcijski sistem. Kombinuje 3D laserski skener profila i pametnu kameru, što Vam omogućava da uređaj postavite brzo i lako, te izvršite širok spektar 2D i 3D kontrola i mjerenja proizvoda direktno u Vašoj proizvodnji.

Želite kupiti našu Opremu za mašinski vid?

Iskoristite prednosti dizajna slike u stvarnom svijetu

Cognex In-Sight vision inspekcijski sistem

Cognex In-Sight 3D-L4000 skener vision inspekcijskog sistema sa patentiranom optikom i plavim laserom snima visokokvalitetne 3D slike. Sa moćnim procesorom ugrađenim u skener, koji pokreće širok spektar softverskih funkcija i alata, možete veoma efikasno da kontrolišete svoju proizvodnju.

Iako se bavite alatima za izvođenje kontrola u 3D prostoru, nećete imati problema sa njima, jer su izuzetno user friendly za korištenje. Oni prate dobro poznati koncept 2D kontrole u robusnom softverskom okruženju In-Sight Spreadsheet.

Iskoristite širok asortiman naprednih 3D alata

Sa Cognex In-Sight 3D-L4000 možete manipulisati podacima direktno u 3D prostoru, a ne samo indirektno, preko 2D mape visine, kao kod tradicionalnih alata. Ovo Vam omogućava da poboljšate tačnost rezultata i proširite opseg mogućih kontrola proizvoda. Još bolje, pošto su inspekcije u 3D, možete odmah iskusiti kako vision alati funkcionišu na stvarnom dijelu ili komponenti.

Softversko okruženje In-Sight 3D-L4000 također dolazi sa punim paketom alata za 3D vision, dizajniranih od temelja do inspekcije u pravom 3D prostoru. Dalje, ovi vision alati su kreirani imajući na umu jednostavnost 2D što ih čini pristupačnijim za Vas. Obezbjeđena mogućnost kombinovanja 2D i 3D vision alata u jednom poslu omogućava Vam da riješite širi spektar aplikacija i brže isplatite investicije.

Cognex In-Sight vision inspekcijski sistem aplikacija

Razvijte aplikacije sa lakoćom

Cognex In-Sight vision inspekcijski sistem laka postavka

Intuitivni interfejs In-Sight brzo i lako postavlja i pokreće 3D aplikacije bez potrebe za programiranjem. Pojednostavljuje razvoj aplikacija i pojednostavljuje fabričku integraciju sa punim skupom I/O i komunikacijskih funkcija.

Istovremeno, pojednostavljuje integraciju u postojeće sisteme sa širokim spektrom I/O signala i komunikacionih protokola kao što su TCP/IP, Modbus TCP/IP, EtherNet/IP, PROFINET, itd.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Cognex In-Sight vision inspekcijski sistem

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti