Escha

е глобален производител на конектори и кабли.

Escha Ви нуди најквалитетни производи за конективност кои безбедно пренесуваат податоци и сигнали во сурови индустриски средини.

Escha лого

Експерти за конективност

Квалитетна конективност за Вашите апликации

Escha Ви нуди индустриски конектори со врвен квалитет, и компоненти за конективност направени по мерка. Нивните производи ги исполнуваат сите можни барања од разни индустрии.

 • Конектори за Сензори/Актуатори

 • Конектори за прехранбена индустрија

 • Конектори за автобуси и железници

 • Конектори за ожичување на уреди во поле

 • Конектори за напојување

 • Конектори за вентили

 • Конектори за податоци

 • I/O спојници

 • T- и Y- разделници

 • Приклучоци

 • Додатоци

 • Решенија по мерка

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Ефикасен пренос на податоци и сигнали со помош на Escha

Како експерт за конективност, Escha развива, произведува, и пласира компоненти за конективност со врвен квалитет кои обезбедуваат високи перформанси, т.е. безбеден, доверлив, и издржлив пренос на сигнали и енергија.

Овие компоненти издржуваат најсурови услови во автомобилска-, прехранбена индустрија, потоа обновливи енергии, роботика, транспорт, итн. Escha сака нивните клиенти да имаат врвно искуство, па затоа гарантира конзистентни стандарди за производи, квалитет, и услуги ширум светот.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности со Escha производите

Повеќе за Escha

Escha компоненти

Повеќе од 35 години, развива, произведува, и пласира најквалитетни технолошки компоненти за конективност, и куќишта.

Нивните решенија се имплементирани во технологијата за автоматика, но и во машини и во постројки. Покрај тоа, тие продолжуваат да го збогатуваат своето портфолио со нови производи за разни области, како на пр.: обновливи енергии или технологија за фасадни стакла.

Escha портфолиото за конективност е дефинирано со широк избор на производи, квалитет, и доверливост. Нивните производи се специјално фокусирани кон технолошките предизвици со кои се соочувате. Меѓу различните типови на достапни куќишта, кодирање, и исклучителен избор на кабли, секогаш ќе го најдете вистинското решение за Вашите барања. ги поддржува своите клиенти на секој чекор!

Еschа е водена од социјална посветеност, и одржлива економска активност. Ефикасни услуги, иновација, и инженерство се нивен пат кон успехот.

Прочитајте ги најновите вести од Escha

 • Industrial Ethernet cables "Profinet Robotic" Escha

Индустриски Ethernet кабли ESCHA

Изберете серија "PROFINET Robotic" на индустриски Ethernet кабли со висок перформанс. Одличен капацитет за флексибилно спирално усукување и превиткување.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.