Leuze

е меѓународен експерт за сензори во апликации на автоматика.

Leuze Ви нуди високотехнолошки, иновативни, и ефикасни решенија за сензори. Вие може да изберете помеѓу голем број разни технологии за сензори наменети за широк спектар на области од автоматика.

Leuze лого

The Sensor People

Прецизни и ефикасни сензори

Leuze нуди најсовремени производи за да обезбеди најдобри решенија за Вашите сложени апликации.

 • Дигитални сензори

 • Аналогни сензори

 • Производи за безбедност на машини

 • Услуги и решенија за безбедност

 • Идентификација

 • Податочен пренос

 • Обработка на индустриски слики

 • Контролни компоненти

 • Компоненти за конекција

 • Уреди за сигнализација

 • Напојување

 • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Со Leuze до решение на Вашите најсложени апликации

Сакате да набавите наши опрема?

Повеќе за Leuze

Денес, Leuze вработува повеќе од 1200 луѓе на 21 локација ширум светот. Заедно со продажните партнери и дистрибутери во повеќе од 40 држави, тие работат напорно за да ги направат Вашите процеси успешни во индустријата која постојано се менува.

Основните компетенции на се наоѓаат во нивните решенија за сензори од прва класа. Нивниот висок квалитет е гарантиран преку тестови и валидација. Нивната сопствена побарувачка за врвен квалитет ги води кон континуирано ажурирање на своите производи за да бидат во согласност со потребите на пазарот и акредитираните тела за сертификација.

Прочитајте ги најновите вести од Leuze

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.