Leuze

është një ekspert ndërkombëtar sensor për teknologjinë e automatizimit.

Leuze ju ofron si zgjidhje sensorë të teknologjisë së lartë, inovative dhe efikase. Ju mund të zgjidhni nga një sërë teknologjish të ndryshme sensorësh për një gamë të gjerë fushash në automatizim.

Leuze logo

The Sensor People

Saktësia dhe efikasiteti

Leuze ofron produkte më të fundit për ofrimin e zgjidhjeve më të mira të sensorëve për aplikimet tuaja më të vështira.

 • Sensorët e ndërrimit

 • Sensorët matës

 • Produkte të sigurisë së makinës

 • Shërbimet dhe zgjidhjet e sigurisë

 • Identifikimi

 • Transmetimi i të dhënave

 • Përpunimi industrial i imazhit

 • Komponentët e kontrollit

 • Teknologjia e lidhjes

 • Pajisjet e sinjalizimit

 • Furnizimet me energji elektrike

 • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Leuze do të zgjidhë detyrat tuaja më të vështira të automatizimit

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Më shumë rreth kompaninë

Sot Leuze punëson 1200+ njerëz në 21 vende në mbarë botën. Së bashku me partnerët e shitjeve dhe shpërndarësit në 40+ vende, ata po punojnë shumë për t’i bërë proceset tuaja të suksesshme në një industri që ndryshon vazhdimisht.

Kompetencat kryesore të Leuze qëndrojnë në zgjidhjet e tyre të sensorëve të klasit të parë. Cilësia e tyre e lartë sigurohet përmes testimit dhe vërtetimit. Kërkesa e tyre për cilësi të lartë i shtyn ata të përditësojnë vazhdimisht produktet e tyre në përputhje me nevojat e tregut dhe të organeve të akredituara të certifikimit.

Lexoni lajmet më të fundit të Leuze