RFID Turck moduli

Ostvarite brzu sistemsku vezu sa Ethernet-om i postavite bezbjednu mrežu, sistem i povezivanje podataka kao prioritet.

Brzo čitajte podatke sa RFID oznakama

Turck predstavlja nove kompaktne module RFID interfejsa TBEN-L i TBEN-S u IP67 zaštiti za povezivanje sistema za identifikaciju radio frekvencija na Eternet mrežu. Podaci očitani sa UHF ili HF čitača se prenose na kontroler preko PROFINET, Ethernet / IP ili Modbus TCP protokola preko višeprotokolnog modula.

Pored glava za čitanje, na modul se mogu priključiti i dodatni senzori i aktuatori, tako da je modul veoma pogodan za renoviranje postojećih uređaja. IP67 zaštita modula omogućava verziju bez razvodnog ormara, što pojednostavljuje instalaciju i ožičenje sistema.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Integrišite modul sa lakoćom

Turck RFID modul šema

Kompaktni TBEN-S RFID modul pojednostavljuje integraciju sa PLC-ovima, pošto se podaci prenose direktno preko konvencionalnih I/O mapiranja do kontrolera. Pisanje funkcionalnih blokova više nije potrebno. Pored 2 glave za identifikaciju, dodatna 4 senzora ili aktuatora mogu se povezati na TBEN-S modul preko univerzalnog digitalnog I/O.

Uprkos maloj širini od samo 32 mm, TBEN-S-RFID interfejsi nude dovoljne performanse. Sposobnost detekcije više od 100 UHF medija može da se uradi isto tako brzo i lako kao čitanje i pisanje HF medija od 8 KB. Napajanje i mrežna veza se vrše preko M8 konektora.

Koristite jedan od Ethernet protokola

TBEN-L varijanta modula, koja je programirana paketom CoDeSys, je nešto veća, ali sadrži i funkcije kontrolera, tako da već može lokalno da obrađuje dobijene RFID podatke i kontroliše povezane periferije.

U CoDeSys-u možete konfigurisati TBEN-LX-4RFID-8DXP-CDS modul na jedan od Ethernet komunikacionih protokola – PROFINET, Ethernet / IP ili Modbus TCP. TBEN-L radi na CPU-u od 800 Mhz koji pristupa 128 MB DDR3-RAM-a. Pored toga, poseduje i 256 MB fleš memorije. TBEN-L moduli su povezani na Ethernet preko M12 konektora, a napajanje se napaja preko 7/8 ″ porta.

TBEN-L modul Turck

Želite saznati više?

RFID modul Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti