Kompaktan i modularni sigurnosni kontroler

Leuze sigurnosni kontroler MSI400 programiran je brzo i udobno sa jednostavnim MSI.designer grafičkim interfejsom.

Brzo i efikasno

Sigurnosni kontroler MSI400 iz Leuze-a je dizajniran da brzo i efikasno integriše nekoliko različitih ili identičnih sigurnosnih senzora u kompletnu bezbjednosnu aplikaciju na različitim tipovima mašina.

Primjeri upotrebe su:

 • mašine za sklapanje,
 • robotske mašine za pakovanje ćelija,
 • montažne ćelije,
 • transportni sistemi …

Želite kupiti našu Opremu za sigurnost mašina?

Glavne prednosti novog sigurnosnog kontrolera

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

Serija MSI400 sastoji se od različitih osnovnih modula koji omogućavaju optimalan izbor u skladu sa bezbjednosnom aplikacijom. Možemo proširiti kontroler, što znači optimalan izbor danas i u budućnosti, jer se kontroler može povećati u skladu sa očekivanjima.

Industrijski Ethernet protokol je dostupan kao i drugi industrijski komunikacioni protokoli. Različiti protokoli nam omogućavaju da se lako i brzo integrišemo u različita industrijska okruženja. Već na osnovnom modulu integrisan je USB i Etherent interfejs preko kojeg možemo pristupiti kontroleru tokom konfiguracije i tokom rada.

Iskoristite jednostavan korisnički interfejs

Potpuno novi besplatni grafički interfejs MSI.designer je dostupan za programiranje. Softverski alat Vam omogućava da dizajnirate, programirate, testirate i dokumentujete cijelu bezbjednosnu aplikaciju implementiranu sa MSI400. Konfiguracija hardvera se izvodi u samo nekoliko koraka, gdje su unaprijed definisani bezbjednosni senzori povezani na ulaze i izlaze jednostavnom tehnikom prevlačenja i ispuštanja.

Biblioteke i funkcionalni blokovi su dostupni za logičko programiranje. MSI.designer omogućava brzo i fleksibilno kreiranje sopstvenih korisničkih elemenata. Kontroler ima uklonjivu SD karticu na prednjoj strani, što nam omogućava da uskladištimo praktično bilo koju veličinu bezbjednosnog programa.

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler, MSI.designer

Modularno i skalabilno

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler je modularan i skalabilan. Osnovni modul nudi 24 ulaza i izlaza. Sa modulima za proširenje u najvećoj konfiguraciji, omogućava do 116 sigurnosnih ulaza i 56 sigurnosnih izlaza. Pored toga, postoji 300 funkcionalnih blokova koji se mogu slobodno koristiti u bilo kom bezbjednosnom projektu.

Sigurnosni kontroler MSI400 ima 4A sigurnosne releje koji se koriste na izlazima. Zbog povećane snage, upotreba dodatnog sigurnosnog releja često nije neophodna. Takav pristup dodatno snižava cijenu celokupnog sistema bezbjednosti.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti