Kompaktan i modularni sigurnosni kontroler

Leuze sigurnosni kontroler MSI400 programiran je brzo i udobno sa jednostavnim MSI.designer grafičkim interfejsom.

Brzo i efikasno

Sigurnosni kontroler MSI400 iz Leuze-a je dizajniran da brzo i efikasno integriše nekoliko različitih ili identičnih sigurnosnih senzora u kompletnu bezbednosnu aplikaciju na različitim tipovima mašina.

Primeri upotrebe su:

  • mašine za sklapanje,
  • robotske mašine za pakovanje ćelija,
  • montažne ćelije,
  • transportni sistemi …

Želite kupiti našu sigurnosnu opremu?

Glavne prednosti novog sigurnosnog kontrolera

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

Serija MSI400 sastoji se od različitih osnovnih modula koji omogućavaju optimalan izbor u skladu sa bezbednosnom aplikacijom. Možemo proširiti kontroler, što znači optimalan izbor danas i u budućnosti, jer se kontroler može povećati u skladu sa očekivanjima.

Industrijski Ethernet protokol je dostupan kao i drugi industrijski komunikacioni protokoli. Različiti protokoli nam omogućavaju da se lako i brzo integrišemo u različita industrijska okruženja. Već na osnovnom modulu integrisan je USB i Etherent interfejs preko kojeg možemo pristupiti kontroleru tokom konfiguracije i tokom rada.

Iskoristite jednostavan korisnički interfejs

Potpuno novi besplatni grafički interfejs MSI.designer je dostupan za programiranje. Softverski alat Vam omogućava da dizajnirate, programirate, testirate i dokumentujete celu bezbednosnu aplikaciju implementiranu sa MSI400. Konfiguracija hardvera se izvodi u samo nekoliko koraka, gde su unapred definisani bezbednosni senzori povezani na ulaze i izlaze jednostavnom tehnikom prevlačenja i ispuštanja.

Biblioteke i funkcionalni blokovi su dostupni za logičko programiranje. MSI.designer omogućava brzo i fleksibilno kreiranje sopstvenih korisničkih elemenata. Kontroler ima uklonjivu SD karticu na prednjoj strani, što nam omogućava da uskladištimo praktično bilo koju veličinu bezbednosnog programa.

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler, MSI.designer

Modularno i skalabilno

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler je modularan i skalabilan. Osnovni modul nudi 24 ulaza i izlaza. Sa modulima za proširenje u najvećoj konfiguraciji, omogućava do 116 sigurnosnih ulaza i 56 sigurnosnih izlaza. Pored toga, postoji 300 funkcionalnih blokova koji se mogu slobodno koristiti u bilo kom bezbednosnom projektu.

Sigurnosni kontroler MSI400 ima 4A sigurnosne releje koji se koriste na izlazima. Zbog povećane snage, upotreba dodatnog sigurnosnog releja često nije neophodna. Takav pristup dodatno snižava cenu celokupnog sistema bezbednosti.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Leuze MSI400 sigurnosni kontroler

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti