Spohn + Burkhardt

është prodhuesi kryesor i pajisjeve të kontrollit industrial, të tilla si levë, çelësa, stacione kontrolli dhe rezistorë.

Që nga viti 1920 , produktet e Spohn + Burkhardt janë njohur në mbarë botën për dizajnin e tyre të pakrahasueshëm dhe cilësinë e përsosur funksionale, ergonomike dhe optike.

Spohn & Burkhart logo

We have it under control

Dëshironi zgjidhje standarde apo të personalizuara

Spohn + Burkhardt ju ofron transmetues kontrolli, sisteme kontrolli dhe rezistorë si njësi individuale në seri të vogla dhe të mëdha, si dhe zgjidhje të integruara me porosi.

  • Leva

  • Stacionet e kontrollit

  • Rezistenca

  • Çelësat

  • Dorezat

  • Pedale për këmbë

  • Panele kontrolli portative

  • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

100+ vite përvojë

Linja e plotë e produkteve të kontrollit të cilësisë së lartë të Spohn + Burkhardt prodhohet në Gjermaninë Jugore. Objektet e tyre në Schelklingen krenohen me pajisje fabrikuese moderne që sigurojnë produkte të cilësisë më të lartë, me dizajne standarde ose me porosi.

Një standard cilësor dhe për rrjedhojë, kënaqësia e plotë e klientëve të tyre, është një nga synimet më të rëndësishme të kompanisë. Ai konfirmohet nga certifikata të ndryshme, si dhe nga standardet kombëtare dhe ndërkombëtare dhe certifikatat e projektimit.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përparësitë kryesore të Spohn + Burkhardt

Më shumë rreth Spohn + Burkhardt

Spohn + Burkhardt pajisje kontrolluese

Fabrikimi i llamarinës, përfundimi, montimi i rezistencës dhe instalimet e sistemit të kontrollit bëhen në objektin në Schelklingen. Në selinë e tyre në Blaubeuren, bëhet montimi përfundimtar i kontrollorëve, aksesorëve të kontrolluesit dhe sistemit të kontrollit.

Dizajni i pakrahasueshëm dhe cilësia e klasit botëror të produkteve Spohn + Burkhardt konfirmohen nga certifikata të ndryshme, p.sh. DIN EN ISO 9001-2015, si dhe nga standardet kombëtare dhe ndërkombëtare, IEC 947, EN 60947, CSA, UL dhe certifikatat e dizajnit.

Lexoni lajmet më të fundit të Spohn+ Burkhardt