BD Sensors

за доверливо мерење на притисок и на ниво.

Имајќи ја предвид нивната компетентност, компанијата BD Sensors e универзален снабдувач на широк спектар на производи – од дигитални мерни инструменти до најпрецизна податочна евалуација и дисплеј технологија.

BD sensors лого

Мерење на притисок на највисоко ниво

Мерење на притисок со највисока прецизност

BD Sensors е глобален лидер во полето на опрема за мерење на притисок и на хидростатско ниво. Нивните производи се користат во разни индустрии и решаваат секаков вид на предизвик.

  • Опрема за мерење на притисок

  • Потопни сонди за ниво

  • Уреди за евалуација и дисплеи

  • Услуги за калибрација на ниво

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Соработувајте со кредибилна компанија

BD Sensors e семејна компанија која создава решенија за мерење на притисок и на ниво, ориентирана кон клиентот. Тие се грижат за своите партнери и вработени на здрав и одржлив начин. Ова е една од главните причини зошто оваа компанија има стекнато висок кредибилитет и стабилност.

Иако компанијата работи глобално, според својата локација се наоѓа во Горна Франконија во североисточна Баварија, а се фокусира на идејата “Made in Germany”. Нивната филијала во Чешката Република, и нивните подружници во Кина и во Русија, имаат дополнителен бенефит за компанијата.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности од BD Sensors производите

Прочитајте ги најновите вести за сензорите

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.