BD Sensors

Pouzdano merenje pritiska i nivoa.

Kompanija BD Sensors je univerzalni dobavljač širokog spektra proizvoda koji se kreću od elektronskih mernih instrumenata do najpreciznije procene podataka i tehnologije prikaza.

BD sensors logo

Merenje pritiska na najvišem nivou

Izmerite pritisak sa visokom preciznošću

BD Sensors je globalni lider u opremi za merenje pritiska i hidrostatičkog nivoa. Njihovi proizvodi se mogu koristiti u raznim industrijama i mogu rešiti sve vrste izazova. 

  • Oprema za merenje pritiska

  • Potopne sonde za visinu nivoa

  • Uređaji i prikazi za ocenjivanje

  • Usluge baždarenja nivoa

Imate li pitanja za nas?

Sarađujte sa pouzdanom kompanijom

BD Sensors je porodična kompanija koja stvara rešenja za merenje pritiska i nivoa prilagođena kupcima. Oni se prema svojim partnerima i zaposlenima odnose na zdrav i pristojan način. To je jedan od glavnih razloga zašto je kompanija postigla veliki kredibilitet i stabilnost.

Iako kompanija posluje globalno, ona stoji na svojoj lokaciji u Gornjoj Frankoniji u severoistočnoj Bavarskoj i fokusira se na ideju „Made in Germany“. Korist za kompaniju imaju njihova filijala u Češkoj, kao i njihove filijale u Kini i Rusiji.

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte glavne prednosti BD Sensors-a

Pročitajte najnovije vesti o senzorima

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.