Secomea

е лидер за IIoT решенија за далечинско одржување кои се користат од страна на машински инженери, системски интегратори, и производители ширум светот.

Secomea осигурува повеќе од 8,000 клиенти на глобално ниво, а повеќе од 400,000 машини и PLC контролери се опремени со Secomea решенија.

Secomea лого

Ваше IIoT решение за далечинско одржување

Одржувајте ги далечински Вашите машини со Secomea

Secomea е Ваше индустриски IoT решение за сите аспекти од далечински пристап до cloud анализа.

  • Индустриски далечински пристап

  • Прибирање на податоци од машини

  • SaaS решенија

  • Индустриски IoT gateway

  • Сервери за менаџмент на пристап

  • Client софтвер за далечински пристап

  • Cloud менаџмент на податоци

  • Додатоци, add-on

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Имплементирајте сигурно далечинско одржување

Secomea има седиште во Данска, а канцеларии во Кина, Јапонија, и САД. Преку мрежа од 70+ дистрибутери, тие обезбедуваат услуги и поддршка за машински инженери, производители, автоматика…

Secomea континуирано ги прилагодува нивните напредни индустриски IoT решенија за потребите на пазарот. Нивната едноставна и сигурна платформа по принципот клуч-на-рака дозволува прибирање на податоци и далечински пристап, овозможувајќи им на администраторите на машините да ги извршуваат сите корективни, превентивни, и предвидени одржувања од далечина.

Сакате да набавите наши опрема?

Сигурни предности со Secomea

Повеќе за Secomea

Инженерите на Secomea се водени од иновација и агилен развој. Тие континуирано ги поместуваат границите на истражување и развој во блиска соработка со нивните технолошки партнери и клиенти. Тие се посветени да им помогнат на бизнисите да ја искористат моќта на индустрискиот IoT.

Со автоматизaција на комуникација помеѓу опрема и оперативни системи, Secomea решението ги исполнува барањата на Индустрија 4.0, и отвора нови можности за индустриски решенија по сите вертикали.

Прочитајте ги најновите вести од Secomea

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.