Secomea

osnovana je 2008. godine i danas je vodeći dobavljač IIoT rješenja za daljinsko održavanje koje koriste proizvođači mašina, integratori i proizvođači širom svijeta.

Secomea opslužuje više od 8.000 kupaca širom svijeta i više od 400.000 mašina i PLC-ova su opremljeni rješenjem Secomea.

Secomea logo

Vaše industrijsko rješenje za daljinsko održavanje

Koristite kompaniju Secomea za izvršavanje zadataka na daljinu

Kompanija je Vaše industrijsko IoT rješenje koje pokriva sve aspekte od udaljenog pristupa do cloud analitike.

  • Industrijski daljinski pristup

  • Prikupljanje podataka o mašini

  • SaaS rješenja za daljinski pristup

  • Industrijski IoT gateway-i

  • Serveri za upravljanje pristupom

  • Klijenti za daljinski pristup

  • Cloud za prikupljanje podataka

  • Pribor i dodaci

Imate pitanja za nas?

Sprovedite sigurno daljinsko održavanje

Sjedište kompanije se nalazi u Danskoj, sa kancelarijama u Kini, Japanu i Severnoj Americi. Kompanija ima partnerstva sa globalnom mrežom distributera. Kroz međunarodnu mrežu više od 70 distributera, Secomea pokriva čitav ekosistem i pruža specijalizovane usluge i podršku za proizvođače mašina, komunalne usluge, automatizaciju zgrada i mnoge druge industrije.

Kompanija radi sa pouzdanom, odabranom grupom partnera kako bi svoja rješenja kontinuirano prilagođavala jedinstvenim potrebama svojih kupaca i nudila najsavremenija industrijska IoT rješenja na tržištu. Razvili su rješenje po sistemu ključ u ruke koje kombinuje prikupljanje podataka i daljinski pristup u jednoj jednostavnoj i sigurnoj platformi, omogućavajući administratorima mašina da izvrše sve aspekte korektivnog i preventivnog održavanja.

Želite kupiti našu opremu?

Glavne prednosti kompanije Secomea

Više o kompaniji

Inženjeri kompanije su vođeni inovacijama i agilnim razvojem, neprekidno pomjerajući granice istraživanja i razvoja u bliskoj saradnji sa svojim tehnološkim partnerima i kupcima. Posvetili su se pomaganju kompanija kako bi uspjeli da iskoriste snagu industrijskog IoT-a.

Automatizujući komunikaciju između opreme i operativnih sistema, rješenje kompanije zadovoljava zahtjeve Industrije 4.0 i otvara industrijska rješenja u svim vertikalama ka novim mogućnostima.

Pročitajte najnovije vijesti kompanije Secomea

Pretplatite se na naš newsletter!