Secomea

është një ofrues kryesor i zgjidhjeve të mirëmbajtjes në distancë IIoT të përdorura nga Ndërtuesit e Makinerisë, Integruesit dhe Prodhuesit në mbarë botën.

Secomea u shërben më shumë se 8.000 klientëve globalisht dhe mbi 400.000 makineri dhe PLC janë të pajisura me Zgjidhjen Secomea.

Secomea logo

Zgjidhja juaj industriale IoT për mirëmbajtje në distancë

Përdorni Secomea për detyrat e mirëmbajtjes në distancë

 

Secomea është zgjidhja juaj industriale e IoT për të mbuluar të gjitha aspektet nga qasja në distancë deri te analitika e cloud.

  • Qasje në distancë industriale

  • Mbledhja e të dhënave të makinës

  • Zgjidhjet e qasjes në distancë SaaS

  • Portat industriale të IoT

  • Qasja në serverët e menaxhimit

  • Klientët e qasjes në distancë

  • Reja e mbledhjes së të dhënave

  • Aksesorë dhe shtesa

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zbatoni mirëmbajtje të sigurt në distancë

Secomea ka selinë në Danimarkë me zyra në Kinë, Japoni dhe SHBA. Nëpërmjet një rrjeti prej 70+ shpërndarësish ata ofrojnë shërbim dhe mbështetje për Ndërtuesit e Makinerive, Prodhuesit, Shërbimet, Automatizimi i Ndërtesave dhe industri të tjera.

Secomea përshtat vazhdimisht zgjidhjet e tyre të avancuara Industriale IoT për nevojat e tregut. Platforma e tyre e thjeshtë dhe e sigurt me çelësa në dorë lejon mbledhjen e të dhënave dhe aksesin në distancë, duke u mundësuar administratorëve të makinerive të kryejnë të gjithë mirëmbajtjen korrigjuese, parandaluese dhe parashikuese nga distanca.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përparësitë kryesore të Secomea

Më shumë rreth Secomea

Inxhinierët e Secomea udhëhiqen nga inovacioni dhe zhvillimi i shkathët, duke shtyrë vazhdimisht kufijtë e R&D në bashkëpunim të ngushtë me partnerët e tyre të teknologjisë dhe klientët. Ata janë përkushtuar për të ndihmuar bizneset të përdorin fuqinë e IoT Industriale.

Duke automatizuar komunikimin midis pajisjeve dhe sistemeve operative, zgjidhja Secomea plotëson kërkesat e Industry 4.0 dhe hap zgjidhjet industriale në të gjitha vertikalet ndaj mundësive të reja.

Lexoni lajmet më të fundit të Secomea