UWT

е еден од светските водечки производители на мерна технологија за детекција и следливост на нивоа и гранични нивоа за сите материјали, цврсти тела, течности, пасти, и пена.

UWT лого

Експерти за мерење на ниво

Групи на UWT производи

Пронајдете го вистинскиот производ за Вашата апликација помеѓу широкиот избор на UWT опрема за мерење на нивоа за разни материјали.

  • Дискретно мерење на ниво

  • Континуирано мерење на ниво

  • Мерење на интерфејс помеѓу материјали

  • Решенија за мерење на нивоа

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Основни вредности на UWT

Со текот на децениите, UWT преку јасни принципи, посветени вработени, и иновативно размислување направи разлика во семејниот бизнис. Нивни основни вредности се: доверливост, квалитет, и флексибилност.

Производните капацитети се наоѓаат во рамки на седиштето во Германија и на Малта. Исто така, UWT има продажни канцеларии во САД, Обединето Кралство, и во регионите на Кина, Индија, и Русија. Со максимална флексибилност можат да ги исполнат барањата на клиентите низ светот. Дополнително, UWT има и ексклузивни партнери за дистрибуција присутни во повеќе од 70 држави.

Сакате да набавите наши опрема?

Конкурентна предност со UWT производи

Прочитајте ги најновите вести од UWT

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.