UWT

është një nga prodhuesit kryesorë në botë të teknologjisë së matjes për zbulimin dhe monitorimin e niveleve, niveleve kufizuese në çdo material me shumicë, lëndë të ngurta, lëngje, pasta dhe shkumë.

UWT logo

Ekspertët e matjes së nivelit

Njihuni me grupet e produkteve të UWT

UWT është partneri juaj ekspert për zgjidhjet matëse për të gjitha llojet e industrive dhe ne zhvillojmë zgjidhje individuale, të përshtatura sipas aplikimeve të klientit.

  • Matja e nivelit të pikës

  • Matja e vazhdueshme e nivelit

  • Matja e ndërfaqes

  • Zgjidhjet e matjes së nivelit

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zbuloni vlerat thelbësore të UWT

UWT ka bërë një ndryshim gjatë dekadave, një biznes familjar mundet, me parime të qarta, punonjës të përkushtuar dhe mendim inovativ. Vlerat e tyre thelbësore janë besueshmëria, cilësia dhe fleksibiliteti.

Objektet e prodhimit janë të vendosura brenda selisë në Gjermani dhe në Maltë. UWT gjithashtu ka zyra shitjesh në SHBA, MB dhe në rajonet e Kinës, Indisë dhe Rusisë. Në këtë mënyrë ata mund të përmbushin kërkesat e klientëve nga e gjithë bota me fleksibilitet maksimal. Përveç kësaj, UWT ka gjithashtu partnerë ekskluzivë të shpërndarjes të pranishëm në më shumë se 70 vende.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përdorni avantazhet konkurruese të UWT

Lexoni lajmet më të fundit të UWT