Axicon

е светски лидер за баркод верификација.

Axicon Auto ID Ви овозможува мерење на квалитет на линеарни и матрични печатени баркодови за секое ниво на пакување на производ во разни индустрии.

Axicon лого

Баркод експерт

Проверка на квалитет на 1D, 2D, и DPM баркодови

Axicon произведува висококвалитетна опрема за баркод верификација која може да се користи во производство или во канцеларија на одделот за Контрола на Квалитет.

  • Линеарни 1D баркод верификатори

  • Линеарни 1D и 2D баркод верификатори

  • Преносливи баркод верификатори

  • In-line баркод верификатори

  • Баркод слики

  • Filmbars Graphics софтверски пакет

  • Софтвер за online баркод генерирање

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Верификуван баркод квалитет со Axicon

Основан во 1979 година како добавувач на висококвалитетни баркод слики за печатарска индустрија, Axicon развива и произведува свои сопствени верификатори од 1989 година. Во меѓувреме, Axicon стана синоним за квалитетни баркодови.

Нивниот богат асортиман на баркод верификатори е во согласност со меѓународни ISO/IEC стандарди и за линеарни и за матрични баркодови. Искористете ги Axicon решенијата за верификација таму каде што баркодовите за производи се неопходни, на пр.: прехранбена-, фармацевтска-, автомобилска-, и печатарска индустрија. Исто така, може да се користат и во области како: поштенски услуги, испорака, обезбедување, итн.

Сакате да набавите наши опрема?

Бенефиции со Axicon производи

Повеќе за Axicon

Axicon ги развива, произведува, и одржува своите баркод верификатори во седиштето на компанијата, северно од Оксфорд. Потоа, нивните верификатори ги дистрибуираат до главните производители и трговци во повеќе од 40 држави низ светот преку мрежа на посветени дистрибутери. Нивните подружници се наоѓаат во САД, Франција, Холандија, Шпанија, и Кина.

Од план до конструкција, Axicon производите се in-house развиени. Нивните искусни и посветени вработени гарантираат врвен квалитет на нивните верификатори.

Вработените во Axicon отсекогаш биле горди на квалитетот на своите производи и услуги. Нивните менаџмент системи се тековно сертифицирани според најновиот ISO 9001:2015 стандард за квалитет. Сертификатот издаден од Lloyd’s Register Quality Assurance Ви гарантира дека испораката на производи и услуги секогаш ќе ги надмине Вашите очекувања.

Експертите од Axicon секогаш биле вклучени во процесот на создавање и ажурирање на британските и меѓународните стандарди за идентификација и баркодови. Тие придонесуваат за работа на GS1 UK канцеларијата и на BSI IST/34 комитетот кој помага за развој на ISO/IEC стандарди кои се однесуваат на верификација и баркодови.

Нивниот тим од вешти техничари се фокусира да обезбеди широк опсег на услуги за поддршка на нивните клиенти, вклучувајќи обука и консултација. Исто така, тие нудат годишна услуга за усогласеност на верификатори која гарантира дека Вашиот верификатор соодветно работи.

Axicon е особено горд на сопствената брза испорака, а може да обезбеди IQ, OQ, PQ протоколи за сите нивни модели за целите на валидација.

Прочитајте ги најновите вести за идентификација

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.