Axicon

Je svetski lider u verifikaciji bar kodova

Axicon verifikatori bar kodova se koriste širom sveta i potpuno su usklađeni sa međunarodnim ISO/IEC standardima za linearne i matrične bar kodove. Ovi verifikatori se koriste za merenje kvaliteta štampanih bar kodova, na svim nivoima pakovanja proizvoda.

Axicon logo

Eksperti barkodova

Proverite kvalitet 1D,2D i DPM bar kodova

Axicon pokriva visokokvalitetnu opremu za proveru bar koda koja se može koristiti u fabrici ili kancelariji za osiguranje kvaliteta.

  • Linearni 1D verifikatori barkodova

  • Linearni 1D i 2D verifikatori barkodova

  • Prenosni verifikatori barkodova

  • Linijski verifikatori barkodova

  • Slike barkodova

  • Filmbarovi

  • Mrežni softver za generisanje barkoda

Imate li pitanja za nas?

Proverite kvalitet barkoda pomoću Axicon-a

Osnovani 1979. godine kao dobavljači visokokvalitetnih slika sa bar kodom za štamparsku industriju. Proizveo je i razvio svoje verifikatore od 1989. U to vreme Axicon je postao sinonim kvaliteta bar kodova.

Njihov širok spektar verifikatora bar koda u skladu je s međunarodnim ISO/IEC standardima kvaliteta štampe i verifikatorima. Imajte koristi od rešenja Axicon verifikatora za proveru tamo gde su bar kodovi proizvoda bitni, npr. u prehrambenoj, farmaceutskoj, automobilskoj i štamparskoj industriji. Takođe ih možete koristiti u poljima kao što su: slanje pošte, slanje poruka, dostava, sigurnost i drugo.

Želite kupiti našu opremu?

Saznajte kako možete imati koristi od Axicon proizvoda

Više o Axicon-u

Axicon razvija, proizvodi i održava svoj asortiman verifikatora bar koda u sedištu kompanije, severno od Oxforda. Verifikatori se zatim distribuiraju u više od 40 zemalja širom sveta putem mreže posvećenih distributera, do velikih proizvođača i trgovaca širom sveta. Njihove filijale su u SAD -u, Francuskoj, Holandiji, Španiji i Kini.

Od planiranja do izgradnje, Axicon-ovi proizvodi razvijaju se interno. Njihovo predano i iskusno osoblje osigurava vrhunski kvalitet verifikatora.

U Axicon-u su se uvek ponosili kvalitetom svoje robe i usluga. Njihovi sistemi upravljanja trenutno su ovlašćeni prema najnovijem standardu kvaliteta ISO 9001: 2015. Potvrda koju je izdao Lloyd’s Register Quality Assurance osigurava Vam mir da ćete dosledno isporučivati ​​robu i usluge iznad svojih očekivanja.

 Axicon-ovi stručnjaci uvek su bili uključeni u stvaranje i ažuriranje britanskih i međunarodnih standarda za identifikaciju i bar-kodiranje. Oni su doprineli radu GS1 UK-a, kao i BSI-inog odbora IST/34 koji pomaže u razvoju ISO/IEC standarda koji se odnosi na bar-kodove i verifikaciju.

Njihov tim veštih tehničara i pomoćnog osoblja fokusiran je na pružanje niza usluga za podršku svojim klijentima, uključujući obuku i savetovanje. Oni takođe nude godišnju uslugu usklađivanja verifikatora “vcas”, koja osigurava da Vaš verifikator radi ispravno.

Axicon se ponosi svojim brzim rokovima isporuke usluga, a takođe može ponuditi IQ OQPQ protokole za sve svoje modele u svrhu provere valjanosti. 

Pročitajte najnovije vesti o identifikaciji

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.