Axicon

je svjetski lider u verifikaciji barkodova

Axicon verifikatori barkodova se koriste širom svijeta i potpuno su usklađeni sa međunarodnim ISO/IEC standardima za linearne i matrične barkodove. Ovi verifikatori se koriste za mjerenje kvaliteta štampanih barkodova, na svim nivoima pakovanja proizvoda.

Axicon logo

Eksperti barkodova

Provjerite kvalitet 1D, 2D i DPM barkodova

Axicon proizvodi visokokvalitetnu opremu za provjeru barkoda koja se može koristiti u fabrici ili kancelariji za osiguranje kvaliteta.

  • Linearni 1D verifikatori barkodova

  • Linearni 1D i 2D verifikatori barkodova

  • Prenosni verifikatori barkodova

  • Linijski verifikatori barkodova

  • Slike barkodova

  • Filmbarovi

  • Mrežni softver za generisanje barkoda

Imate pitanja za nas?

Provjerite kvalitet barkoda pomoću Axicon-a

Osnovani 1979. godine kao dobavljači visokokvalitetnih slika sa barkodom za štamparsku industriju. Proizveo je i razvio svoje verifikatore od 1989. U to vrijeme Axicon je postao sinonim kvaliteta bar kodova.

Njihov širok spektar verifikatora barkoda u skladu je s međunarodnim ISO/IEC standardima kvaliteta štampe i verifikatorima. Imajte koristi od rješenja Axicon verifikatora za provjeru tamo gdje su barkodovi proizvoda bitni, npr. u prehrambenoj, farmaceutskoj, automobilskoj i štamparskoj industriji. Također ih možete koristiti u poljima kao što su: slanje pošte, slanje poruka, dostava, sigurnost i drugo.

Želite kupiti našu opremu?

Saznajte kako možete imati koristi od Axicon proizvoda

Više o Axicon-u

Axicon razvija, proizvodi i održava svoj asortiman verifikatora bar koda u sjedištu kompanije, sjeverno od Oxforda. Verifikatori se zatim distribuiraju u više od 40 zemalja širom svijeta putem mreže posvećenih distributera, do velikih proizvođača i trgovaca širom svijeta. Njihove filijale su u SAD -u, Francuskoj, Holandiji, Španiji i Kini.

Od planiranja do izgradnje, Axicon-ovi proizvodi razvijaju se interno. Njihovo predano i iskusno osoblje osigurava vrhunski kvalitet verifikatora.

U Axicon-u su se uvijek ponosili kvalitetom svoje robe i usluga. Njihovi sistemi upravljanja trenutno su ovlašteni prema najnovijem standardu kvaliteta ISO 9001: 2015. Potvrda koju je izdao Lloyd’s Register Quality Assurance osigurava Vam mir da ćete dosljedno isporučivati ​​robu i usluge iznad svojih očekivanja.

 Axicon-ovi stručnjaci uvijek su bili uključeni u stvaranje i ažuriranje britanskih i međunarodnih standarda za identifikaciju i bar-kodiranje. Oni su doprinijeli radu GS1 UK-a, kao i BSI-inog odbora IST/34 koji pomaže u razvoju ISO/IEC standarda koji se odnosi na bar-kodove i verifikaciju.

Njihov tim vještih tehničara i pomoćnog osoblja fokusiran je na pružanje niza usluga za podršku svojim klijentima, uključujući obuku i savjetovanje. Oni također nude godišnju uslugu usklađivanja verifikatora “vcas”, koja osigurava da Vaš verifikator radi ispravno.

Axicon se ponosi svojim brzim rokovima isporuke usluga, a također može ponuditi IQ OQPQ protokole za sve svoje modele u svrhu provjere valjanosti. 

Pročitajte najnovije vijesti o identifikaciji

Pretplatite se na naš newsletter!