Axicon

është një lider botëror në verifikimin e barkodit.

Axicon Auto ID ju mundëson të matni cilësinë e barkodeve të printuara lineare dhe matricë, në të gjitha nivelet e paketimit të produktit në një gamë të gjerë industrish.

Axicon logo

Ekspertët e barkodit

Kontrolloni cilësinë e barkodeve 1D, 2D dhe DPM

Axicon mbulon pajisjet e verifikimit të barkodit me cilësi të lartë të përdorshme në dyshemenë e fabrikës ose në zyrën e Sigurimit të Cilësisë.

  • Verifikues linearë të barkodit 1D

  • Verifikues linearë të barkodit 1D dhe 2D

  • Verifikues portativ të barkodit

  • Verifikuesit e barkodit në linjë

  • Imazhet e barkodit

  • Bare filmash

  • Softuer online për gjenerimin e barkodit

Verifikoni cilësinë e barkodit me Axicon

E themeluar në vitin 1979 si ofrues i imazheve të barkodit me cilësi të lartë për industrinë e printimit, Axicon ka zhvilluar dhe prodhuar verifikuesit e tyre që nga viti 1989. Në këtë kohë Axicon u bë sinonim i cilësisë së barkodit.

Gama e tyre e gjerë e verifikuesve të barkodit përputhet me standardet ndërkombëtare ISO/IEC për barkodet lineare dhe matricore. Përfitoni nga zgjidhjet e verifikimit të Axicon kudo ku barkodet e produkteve janë thelbësore, p.sh. në industritë ushqimore, farmaceutike, automobilistike dhe printimi. Ju gjithashtu mund t’i përdorni ato në fusha të tilla si: postimi, adresimi, transporti, siguria dhe më shumë.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Mësoni se si mund të përfitoni nga produktet e Axicon

Më shumë rreth Axicon

Axicon zhvillon, prodhon dhe mirëmban gamën e saj të verifikuesve të barkodit në selinë e kompanisë, në veri të Oksfordit. Verifikuesit më pas shpërndahen në më shumë se 40 vende në mbarë botën përmes një rrjeti shpërndarësish të dedikuar për prodhuesit dhe shitësit kryesorë në mbarë botën. Degët e tyre janë në SHBA, Francë, Holandë, Spanjë dhe K0inë.

Nga planifikimi deri te ndërtimi, produktet e Axicon zhvillohen në shtëpi. Stafi i tyre i përkushtuar dhe me përvojë garanton cilësinë e lartë të verifikuesve.

Në Axicon, ata kanë qenë gjithmonë krenarë për cilësinë e mallrave dhe shërbimeve të tyre. Sistemet e tyre të menaxhimit janë aktualisht të çertifikuara sipas standardit më të fundit të cilësisë ISO 9001:2015. Certifikimi i vlerësuar nga Lloyd’s Register Quality Assurance ju jep sigurinë se do t’ju ofrohen vazhdimisht mallra dhe shërbime mbi pritshmëritë tuaja.

Specialistët e Axicon kanë qenë gjithmonë të përfshirë në krijimin dhe përditësimin e standardeve britanike dhe ndërkombëtare për identifikimin dhe barkodimin. Ata kanë kontribuar në punën e GS1 UK, si dhe në komitetin IST/34 të BSI-së, i cili ndihmon në zhvillimin e standardeve ISO/IEC në lidhje me barkodet dhe verifikimin.

Ekipi i tyre i teknikëve të aftë dhe personelit mbështetës fokusohet në ofrimin e një sërë shërbimesh për të mbështetur klientët e tyre, duke përfshirë trajnimin dhe konsulencën. Ata ofrojnë gjithashtu një shërbim vjetor të shtrirjes së konformitetit të verifikuesit “vcas”, i cili siguron që verifikuesi juaj të funksionojë siç duhet.

Axicon krenohet me kohët e tyre të shpejta të kthimit dhe gjithashtu mund të ofrojë protokolle IQ OQPQ për të gjitha modelet e tyre për qëllime vërtetimi.

Lexoni lajmet më të fundit të identifikimit