Vuzix

е лидер во индустријата за AR технологија.

Vuzix е свесен за големиот потенцијал на паметни очила и иновативни AR решенија за поединци и претпријатија. Затоа има цел да креира корисна и достапна AR опрема за што поголем број на корисници.

Vuzix лого

Бидете комфорни во AR светот

Развивајте нови AR апликации со Vuzix

Vuzix паметните очила се дизајнирани со цел подобро искуство и комфор на конектираниот вработен. Нивната популарна М-серија продолжува да биде репер за интеграција на паметни очила на работно место во претпријатие.

 • M4000 – решение со водечка оптика

 • M400 – комфор во индустрија

 • Remote Assist апликација

 • AR решенија за конференции

 • AR решенија за претпријатие

 • AR решенија за производство

 • AR решенија за работа на терен

 • AR решенија за магацини и логистика

 • AR решенија за медицина

 • Додатоци за паметни очила

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Бенефити од Vuzix практично знаење

Vuzix како компанија за оптички решенија со специјални вештини за индустриска автоматика, е основана во 1997 година. Нивните почетоци се наоѓаат во истражување и развој на напредни решенија за воени екрани. Со текот на годините, тие прераснаа во лидер за паметни очила и AR технологии.

Тие се јавнa компанија (NASDAQ: VUZI) со канцеларии во САД, Обединето Кралство, и Јапонија. производите кои се водечки во индустријата имаат над 20-годишно искуство и иновација. Компанијата се занимава со дизајн, производство, маркетинг, и продажба на паметни очила.

Сакате да набавите наши опрема?

Напредна Vuzix технологија

Vuzix производите се високо конфигурабилни со достапни конфигурации по мерка на нивните клиенти. Нивните производи може да се нарачаат како монокуларен или бинокуларен дисплеј системи.

Со примена на традиционална оптика во паметни очила се создаваат уреди кои се тешки за носење. Ова предизвикува болка и отпорност кон VR/AR технологијата. Со цел да се поттикне употребата на паметни стакла се јави потреба за нови лесни и провидни оптички решенија. инвестираа во оптика од следната генерација. Тие се горди што се признаени како еден од светските лидери за waveguide оптичка технологија.

Погледнете што кажуваат корисниците за Vuzix

Прочитајте ги најновите вести од Vuzix

 • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

 • Vuzix M300 smart glasses

Vuzix паметни очила M300

Најмоќни паметни очила и Зголемена реалност за развој на најсовремени апликации за широк опсег на индустриски потреби.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.