Vuzix

është një lider në industrinë e teknologjisë së realitetit të shtuar (AR).

Vuzix është i vetëdijshëm për potencialin e madh të syzeve inteligjente dhe zgjidhjeve inovative AR për individët dhe ndërmarrjet, kështu që dëshiron t’i bëjë ato të dobishme dhe të arritshme për një audiencë sa më të gjerë të mundshme.

Vuzix logo

Përjetoni botën AR me komoditet

Zhvilloni aplikime të reja AR me Vuzix

Syzet inteligjente Vuzix janë projektuar për të përmirësuar përvojën e punëtorit të lidhur me to dhe janë të ndërtuara rreth komoditetit të përdoruesit. Seria e tyre e njohur M vazhdon të jetë pikë referimi për integrimin e syzeve inteligjente të ndërmarrjes në vendin e punës.

  • Vuzix M4000 – Zgjidhje e ndërmarrjes me optikë lider

  • Vuzix M400 – Komoditet dhe shkathtësi në të gjithë industritë

  • Vuzix Remote Assist

  • Zgjidhje AR për telekonferencë

  • Enterprise AR Solutions

  • Prodhimi i zgjidhjeve AR

  • Zgjidhjet e Shërbimit AR në terren

  • Zgjidhjet AR për Warehouse Logistics

  • Zgjidhjet AR të Tele-Mjekësisë

  • Aksesorë për syze inteligjente

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përfitoni nga njohuritë e Vuzix

E themeluar në vitin 1997, Vuzix është një kompani optike me aftësi të veçanta prodhuese. Origjina e tyre është në kërkimin dhe zhvillimin (R&D) për zgjidhjet e ekranit ushtarak të gjeneratës së ardhshme. Ata janë zhvilluar si një furnizues kryesor i syzeve inteligjente dhe teknologjive të realitetit të shtuar.

Ato janë një kompani publike (NASDAQ: VUZI) me zyra në SHBA, MB dhe Japoni. Produktet Vuzix janë lider në industri dhe përfaqësojnë mbi 20 vjet përvojë dhe inovacion. Kompania është e angazhuar në projektimin, prodhimin, marketingun dhe shitjen e Syzeve Smart.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Shfrytëzojeni teknologjinë e përparuar të Vuzix

Produktet Vuzix janë shumë të konfigurueshme dhe konfigurimet me porosi janë të disponueshme për klientët e tyre. Produktet e tyre vijnë si sisteme ekrani monocular ose dylbi.

Optika tradicionale, kur aplikohet në syzet inteligjente, krijon pajisje të rënda, të rënda për t’u përdorur, të cilat shkaktojnë sëmundje VR/AR. Një zgjidhje e re optike e lehtë dhe e dukshme ishte e nevojshme për të mundësuar rritjen e xhamit inteligjent. Vuzix ka investuar në optikën e gjeneratës së ardhshme dhe ata janë krenarë që njihen si një nga liderët botërorë në teknologjinë optike të valëve.

Hidhini një sy se çfarë kanë për të thënë përdoruesit e Vuzix

Lexoni lajmet më të fundit të Vuzix