RTA Motion Control

е водечка мрежа на компании во индустријата за контрола на движење.

RTA Motion Control е број 1 на пазарот во Италија за чекорни системи, и број 3 во Европа за драјвови за чекорни мотори.

RTA лого

Ваш партнер за контрола на движење

Широк спектар на RTA групи на производи

Широкиот спектар на висококвалитетни RTA производи ќе ги задоволи потребите од секаков вид на Вашата апликација. Нивната континуирана технолошка иновација и посветеност кон интернационализација ги прави водечки играч во секторот на индустриска автоматика.

  • Драјвови за чекорен мотор

  • Чекорни мотори

  • Контролери

  • AC серво мотори

  • Вентилатори за ладење

  • Епицикличен систем на запчаници

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Контролирајте движење со сертифицирани RTA производи

RТА е составена од 4 компании во Италија, Германија, Шпанија, и Индија. Тие соработуваат со Sanyo Denki – водечки јапонски производител на чекорни мотори, серво системи, и системи за ладење.

R.Т.А. произведува драјвови за чекорни мотори од 1976 година, и оттогаш се продадени повеќе од 1,000,000 драјвови ширум светот. Нивната мрежа вклучува повеќе од 40 дистрибутери на 5 континенти. Квалитетот на нивните производи е сертифициран според UNI EN ISO 9001 (TÜV-50 100 2153) стандардот.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности со R.T.A. производи

Прочитајте ги најновите вести од RТА

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.