R.T.A. Motion Control

Kontrolli i lëvizjes RTA është një rrjet lider kompanish në industrinë e kontrollit të lëvizjes.

RTA është numri 1 në Itali në tregun e sistemeve stepper dhe numri 3 në Evropë në segmentin e motorëve stepper.

RTA MOTION CONTROL SYSTEMS logo

Partneri juaj për kontrollin e lëvizjes

Njihuni me grupet e produkteve të RTA

Gama e gjerë e produkteve të cilësisë së lartë të RTA do të plotësojë nevojat e çdo lloji të aplikimi tuaj. Inovacioni i tyre i vazhdueshëm teknologjik dhe përkushtimi ndaj ndërkombëtarizimit i bën ata një lojtar lider në sektorin e automatizimit industrial.

  • Drejtuesit e motorëve stepper

  • Motorët stepper

  • Kontrollorët e lëvizjes

  • Servo AC

  • Ventilatorë e ftohjes

  • Kuti ingranazhesh

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Kontrolloni lëvizjen me produktet e certifikuara të RTA

RTA përbëhet nga 4 kompani në Itali, Gjermani, Spanjë dhe Indi. Me kalimin e kohës, ata u bashkuan me Sanyo Denki, një prodhues kryesor japonez i motorëve stepper, sistemeve servo dhe sistemeve të ftohjes.

RTA ka prodhuar disqe me motor stepper që nga viti 1976 dhe që atëherë, 1.000.000+ disqe me motor stepper janë shitur në mbarë botën. Rrjeti i tyre ka mbi 40 shpërndarës në 5 kontinente. Cilësia e produkteve të tyre është e çertifikuar nga UNI EN ISO 9001 (TUV-50 100 2153) Norm.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Këtu janë disa nga avantazhet kryesore të RTA

Lexoni lajmet më të fundit të RTA