TeamViewer Frontline

создава револуција во секојдневната работа на вработениoт во движење слично како што Microsoft Office создаде за канцелариските вработени.

Преку светски пионерски комплетно интегрирани пакет решенија за вработени од првите редови, TeamViewer Frontline Ви помага да создадете вистински поврзана работна сила која е попродуктивна и позадоволна.

teamviewer frontline лого

AR решенија

Опремете ги Вашите вработени со индустриски AR решенија

Понудата на TeamViewer Frontline содржи разновидна AR опрема за индустриска автоматика:

  • xPick – визуелна селекција за магацини и логистика

  • xMake – визуелни инструкции за производство

  • xInspect – AR решение за инспекција и одржување

  • xAssist – AR далечинска поддршка

  • Frontline Creator – графичка софтверска алатка за AR апликации

  • Frontline Command Center – веб базирана административна алатка

  • Frontline Workplace – софтвер за wearable уреди

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Поголема додадена вредност со Frontline

Визијата на TeamViewer Frontline е дигитална трансформација и развој во светот на вработените преку AR решенија и wearable уреди, т.е. зголемена интелигенција (Augmented Intelligence) во индустријата.

Со нивните решенија Вие ќе ги опремите Вашите вработени, ќе ги поддржите подобро и поергономично да ги извршуваат нивните задачи, и ќе ја зголемите нивната додадена вредност во индустриските работни процеси.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни бенефити од Frontline решенија

Намалени грешки, зголемен перформанс!

Frontline пакетот производи е сличен на кутија со алатки за Вашите вработени во движење: ќе помогне за нивните задачи преку визуелизација на конкретни инструкции и информации на нивните паметни очила, и ќе ја зголеми нивната продуктивност.

Истовремено, AR решенијата Ви овозможуваат да го менаџирате работниот тек на Вашите вработени, и да комуницирате со нив. Намалете ги стапките на грешка во логистика, поттикнете квалитет во производство и склопување, намалете ги поплаките, и одржувајте ја среќата на Вашите клиенти!

Прочитајте ги најновите вести од TeamViewer Frontline

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.