TeamViewer Frontline

vendos të revolucionarizojë punën e përditshme të fuqisë punëtore pa tavolinë në të njëjtën mënyrë që Microsoft Office ka bërë për punonjësit e zyrës.

Si kompleti i parë dhe plotësisht i integruar në botë i zgjidhjeve të produktivitetit për punonjësit e linjës së parë, TeamViewer Frontline ju ndihmon të krijoni një fuqi punëtore të lidhur që është më produktive dhe më e kënaqur.

teamviewer frontline logo

Zgjidhje produktiviteti AR

Fuqizoni fuqinë tuaj punëtore me zgjidhje industriale AR

TeamViewer Frontline mbulon pothuajse çdo pajisje të mundshme të automatizimit industrial.

  • xPick – Zgjedhja e Vizionit për Logjistikën dhe Magazinimin

  • xMake – Make-by-Vision për prodhim dhe prodhim të drejtuar

  • xInspect – Zgjidhja AR për Inspektim dhe Mirëmbajtje

  • xAssist – Mbështetje në distancë me Augmented Reality

  • Frontline Creator – mjet grafik për krijimin e aplikimeve AR

  • Qendra e Komandës Frontline – mjet administrimi i linjës së përparme të bazuar në web

  • Frontline Workplace – softuer që funksionon në pajisjet të cilat vishen

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Rritni vlerën e shtuar me TeamViewer Frontline

Vizioni i TeamViewer Frontline është transformimi dhe zhvillimi dixhital i botës së punës nëpërmjet zgjidhjeve AR dhe kompjuterëve të cilët mund të vishen, p.sh., Inteligjenca e shtuar për Industrinë.

Me zgjidhjet e tyre ju do të fuqizoni punonjësit, do t’i mbështesni ata që të kryejnë detyrat e tyre më mirë dhe në mënyrë më ergonomike dhe do të rrisni vlerën e tyre të shtuar në proceset e punës industriale.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përfitimet kryesore të zgjidhjeve TeamViewer Frontline

Zvogëloni gabimet dhe rrisni performancën

Kompleti i produkteve të Frontline është si një kuti mjetesh për punonjësit tuaj jashtë zyrës: do t’i ndihmojë ata në detyrat e tyre duke vizualizuar udhëzime dhe informacione konkrete mbi syzet e tyre inteligjente dhe do të përmirësojë produktivitetin e tyre.

Në të njëjtën kohë, zgjidhja ju mundëson të menaxhoni rrjedhën e punës së punëtorëve tuaj dhe të komunikoni me ta. Ju mund të ulni normat e gabimeve në logjistikë, të zhbllokoni rritjen e cilësisë së prodhimit dhe montimit, të zvogëloni ankesat dhe t’i mbani klientët të kënaqur.

Lexoni lajmet më të fundit të Frontline