Yaskawa

е водечки светски производител на решенија за контрола на движење, роботика, и конверзија на моќност.

Yaskawa ги усовршува своите производи преку постојана потрага за совршен механизам кој ќе контролира механички движења. Благодарение на нивниот ентузијазам, безброј инженери ширум светот можат да го подобрат квалитетот и ефикасноста на производните линии.

Yaskawa лого

Вашиот прв избор за автоматика

Најдоброто во Yaskawa

Yaskawa создава најдобри производи и системски решенија во класа на AC драјвови, серво драјвови, технологија за контрола, и роботика.

  • Контрола на движење

  • MOTOMAN роботи

  • AC драјвови

  • PLC контролни системи

  • HMI – Human Machine Interface
  • profichip вградливи решенија
  • Одржливи енергетски решенија
  • Инженерски решенија по принцип “клуч-на-рака”

  • Софтвер

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Водечка технологија со децении

По своето основање во 1915 година, Yaskawa Electric ги постави електромоторите и нивните апликации во својот бизнис домен така што поддржаа водечки индустрии. Низ годините, компанијата ја постави технологијата во својот центар на делување со цел да биде вклучена во светот на бизнисот со сопствена технологија.

Пред сите останати предложија концепт на мехатроника, а менаџираат според принципот квалитет на прво место со цел да развијат светски првокласни и револуционерни технологии и производи. Основни технологии на Yaskawa се контрола на движење, роботика, и конверзија на моќност.

Сакате да набавите наши опрема?

Основни вредности

Бројките кажуваат сè

0
вработени ширум светот
0
инсталирани AC драјвови
0
инсталирани серво драјвови
0
инсталирани роботи
0
канцеларии ширум светот
0
AC драјвови годишно
0
серво драјвови годишно
0
роботи годишно

Прочитајте најновите вести Yaskawa

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.