Yaskawa

është prodhuesi kryesor në botë i zgjidhjeve të kontrollit të lëvizjes, robotikës dhe konvertimit të energjisë.

Produktet e tyre janë përsosur përmes kërkimit të vazhdueshëm të Yaskawa për mekanizmin e përsosur për të kontrolluar lëvizjet mekanike. Falë lëvizjes së tyre, inxhinierë të panumërt në mbarë botën mund të bëjnë përmirësime në cilësinë dhe efikasitetin e linjave të prodhimit.

Yaskawa logo

Zgjedhja juaj e parë për automatizimin

Përdorni vetëm Yaskawa’s Best in Class

Yaskawa mbulon produktet Best in Class dhe zgjidhjet e sistemit në fushat e disqeve të ndryshueshme AC, servo disqet, teknologjinë e kontrollit dhe robotikën.

  • Kontrolli i lëvizjes

  • Robotët MOTOMAN

  • Disqet AC

  • Sistemet e kontrollit PLC

  • Ndërfaqet e makinerive njerëzore – HMI
  • Zgjidhjet e ngulitura në Profichip
  • Zgjidhjet e energjisë mjedisore
  • Zgjidhjet Turnkey

  • Software

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Duke udhëhequr për më shumë se një shekull

Që nga themelimi në vitin 1915, Yaskawa Electric ka vendosur motorët elektrikë dhe aplikimet e tyre si domenin e saj të biznesit dhe ka mbështetur industritë më të avancuara të epokës. Për t’u angazhuar në biznes me një teknologji të sajën, kompania bëhet e përqendruar në teknologji.

Ata propozuan konceptin e mekatronikës, përpara të tjerëve, dhe kanë ruajtur cilësinë e parë të menaxhimit me vendosmërinë për të zhvilluar teknologjitë dhe produktet e para dhe revolucionare në botë. Teknologjitë kryesore të Yaskawa janë kontrolli i lëvizjes, robotika dhe konvertimi i energjisë.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me vlerat kryesore të Yaskawa

Shifrat e Yaskawa flasin vetë

0
Punonjës në mbarë botën
0
Disqe AC të instaluara
0
Servo Drives të instaluar
0
Robotë të instaluar
0
Zyra në mbarë botën
0
AC Drives çdo vit
0
Servo Drives çdo vit
0
Robotë çdo vit

Lexoni lajmet më të fundit të Yaskawa