Home/Micro Epsilon

Micro Epsilon

е еден од светските водечки производители на сензори со висока прецизност.

Од 1968 година, Micro Epsilon континуирано нуди доверливи и уникатни решенија со висок перформанс, особено кога е побарано мерење или инспекција со висока прецизност.

Кликнете тука за каталог
Micro Epsilon лого

Мега прецизност

Мега прецизно мерење

Истражете ја Micro Epsilon палетата на производи која опфаќа сензори за мерење на растојание и поместување, сензори за мерење на инфрацрвена температура и детекција на боја, и системи за мерење на димензии и детекција на дефекти.

  • Сензори за поместување, растојание, должина, и позиција

  • 2D/3D сензорски системи за мерење на димензии

  • Мерни системи

  • Сензори за боја на површини и самосветлечки објекти

  • Мерење на инфрацрвена температура

  • Решенија за конкретни апликации

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Автоматизација и за најпрецизни задачи

Micro Epsilon нуди најширок спектар на сензори за поместување со висока прецизност, сензори за инфрацрвена температура, сензори за боја, и уреди и системи за мерење на димензии во индустриски апликации.

Независно дали Вашето поле е истражување и развој, автоматизација на производство, или машинско инженерство, тие нудат решенија кои ги задоволуваат специфичните барања на Вашата конкретна задача за мерење. Повеќе од 30,000 корисници ширум светот се потпираат – затоа дозволете и Вас да Ве уверат!

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Клучни предности

Прочитајте ги најновите вести од Micro Epsilon

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.