Micro-Epsilon

Porodična kompanija srednje veličine koja igra vodeću ulogu u tehnologiji vezanoj za merenje i senzoriku. Jedan je od vodećih svetskih proizvođača senzora.

Micro-Epsilon od 1968. godine kontinuirano nudi pouzdana, jedinstvena rešenja visokih performansi, posebno kada je potrebno merenje ili inspekcija visoke preciznosti.

Micro Epsilon logo

More Precision

Merite sa najvećom preciznošću

Paleta proizvoda kompanije obuhvata senzore za merenje udaljenosti i pomeranja, senzore za merenje IC temperature i detekciju boja, kao i sisteme za merenje dimenzija i otkrivanje kvarova.

  • Senzori za pomeranje, udaljenost, daljinu i položaj

  • 2D/3D senzorski sistemi za merenje dimenzija

  • Merni sistemi

  • Senzori u boji za površine i luminiscentne objekte

  • Infracrveno merenje temperature

  • Rešenja za specifičnu primenu

Imate li pitanja za nas?

Automatizujte i najteže zadatke

Micro-Epsilon nudi najveći asortiman visoko preciznih senzora pomeranja, infracrvenih temperaturnih senzora, senzora u boji, kao i uređaja za merenje dimenzija i sistema za industrijsku primenu.

Bez obzira da li je Vaša oblast istraživanje i razvoj, automatizacija proizvodnje ili izgradnja mašina, oni nude rešenja koja ispunjavaju specifične zahteve Vašeg individualnog zadatka merenja. Više od 30.000 korisnika širom sveta se oslanja na kompaniju, zašto to ne biste bili i Vi!

Želite kupiti našu opremu?

Upoznajte ključne prednosti kompanije Micro-Epsilon

Pročitajte najnovije vesti kompanije

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.