Home/Micro Epsilon

Micro Epsilon

Porodična kompanija srednje veličine koja igra vodeću ulogu u tehnologiji vezanoj za merenje i senzoriku. Jedan je od vodećih svetskih proizvođača senzora.

Micro Epsilon od 1968. godine kontinuirano nudi pouzdana, jedinstvena rešenja visokih performansi, posebno kada je potrebno merenje ili inspekcija visoke preciznosti.

Kliknite ovde za katalog
Micro Epsilon logo

Više preciznosti

Merite sa najvećom preciznošću

Paleta proizvoda kompanije obuhvata senzore za merenje udaljenosti i pomeranja, senzore za merenje IC temperature i detekciju boja, kao i sisteme za merenje dimenzija i otkrivanje kvarova.

  • Senzori za pomeranje, udaljenost, daljinu i položaj

  • 2D/3D senzorski sistemi za merenje dimenzija

  • Merni sistemi

  • Senzori u boji za površine i luminiscentne objekte

  • Infracrveno merenje temperature

  • Rešenja za specifičnu primenu

Da li vam treba pomoć? Dozvolite nam, da vam pomognemo.

Automatizujte i najteže zadatke

Kompanija nudi najveći asortiman visoko preciznih senzora pomeranja, infracrvenih temperaturnih senzora, senzora u boji, kao i uređaja za merenje dimenzija i sistema za industrijsku primenu.

Bez obzira da li je Vaša oblast istraživanje i razvoj, automatizacija proizvodnje ili izgradnja mašina, oni nude rešenja koja ispunjavaju specifične zahteve Vašeg individualnog zadatka merenja. Više od 30.000 korisnika širom sveta se oslanja na kompaniju, zašto to ne biste bili i Vi!

Želite kupiti našu opremu?

Posetite naš B2B store

Upoznajte ključne prednosti Micro Epsilon a

Pročitajte najnovije vesti kompanije Micro Epsilon

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.